Codfish Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 754 Makaleler 2 Çözümler 3 8 Ocak 2021 #1 Soru başlıkta. Dosya Ekleri DSC_0076.JPG 102,7 KB · Görüntüleme: 1.105 DSC_0075.JPG 144,3 KB · Görüntüleme: 1.024
Çözüm Uprising 8 Ocak 2021 Aşağıdaki görseldeki gibi takılması lazım. Yalnız attığınız fotoğrafa göre buraya başka şeyler takılmış. Onların aşağıdaki gibi doğru şekilde takılıp takılmadığını kontrol etmeniz gerek.
Aşağıdaki görseldeki gibi takılması lazım. Yalnız attığınız fotoğrafa göre buraya başka şeyler takılmış. Onların aşağıdaki gibi doğru şekilde takılıp takılmadığını kontrol etmeniz gerek.
A 'Alemdar Megapat Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 225 Çözümler 2 8 Ocak 2021 #2 Anakart kitapçığında detaylı anlatımı mevcuttur. Buradan bu şekilde anlatmak çok zor. Artı 1 Eksi
KS KS Codfish Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 754 Makaleler 2 Çözümler 3 8 Ocak 2021 #3 'Alemdar dedi: Anakart kitapçığında detaylı anlatımı mevcuttur. Genişletmek için tıkla... Öyle bir kitapcık yok elimde. Artı -1 Eksi
'Alemdar dedi: Anakart kitapçığında detaylı anlatımı mevcuttur. Genişletmek için tıkla... Öyle bir kitapcık yok elimde.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.168 Makaleler 3 Çözümler 194 8 Ocak 2021 #4 Soldaki şemada belirtildiği gibi takacaksınız. Artı 0 Eksi
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.019 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 8 Ocak 2021 #5 Aşağıdaki rehber görseli kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
A 'Alemdar Megapat Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 225 Çözümler 2 8 Ocak 2021 #6 Codfish dedi: Öyle bir kitapcık yok elimde. Genişletmek için tıkla... Anakartınızın marka modeli ile internette aratırsanız bulabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Codfish dedi: Öyle bir kitapcık yok elimde. Genişletmek için tıkla... Anakartınızın marka modeli ile internette aratırsanız bulabilirsiniz.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.758 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #7 Anakartın üzerinde nereye takacağın yazıyor hocam. Şu şekilde yazılar olan yeri bul. Artı 0 Eksi
KS KS Codfish Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 754 Makaleler 2 Çözümler 3 8 Ocak 2021 #8 Hocam o yazan şeyleri anlamıyorum. Etrafındada takacak bir yer yok Power LED'i gördüm ama diğer attıklarımı nereye takacağım. Artı 0 Eksi
Hocam o yazan şeyleri anlamıyorum. Etrafındada takacak bir yer yok Power LED'i gördüm ama diğer attıklarımı nereye takacağım.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.168 Makaleler 3 Çözümler 194 8 Ocak 2021 #9 Codfish dedi: Hocam o yazan şeyleri anlamıyorum. Etrafındada takacak bir yer yok Power LED'i gördüm ama diğer attıklarımı nereye takacağım. Genişletmek için tıkla... Takman gereken tüm kabloların üzerinde adı yazıyor. İkinci fotoğrafta attıkların alakasız kablolar, onlarla işin yok yani. Artı 0 Eksi
Codfish dedi: Hocam o yazan şeyleri anlamıyorum. Etrafındada takacak bir yer yok Power LED'i gördüm ama diğer attıklarımı nereye takacağım. Genişletmek için tıkla... Takman gereken tüm kabloların üzerinde adı yazıyor. İkinci fotoğrafta attıkların alakasız kablolar, onlarla işin yok yani.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.758 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #10 Codfish dedi: Hocam o yazan şeyleri anlamıyorum. Etrafında da takacak bir yer yok Power LED'i gördüm ama diğer attıklarımı nereye takacağım. Genişletmek için tıkla... Anakartınızdaki o Power LED'i gördüğün kısmın resmini atar mısın? Artı 0 Eksi
Codfish dedi: Hocam o yazan şeyleri anlamıyorum. Etrafında da takacak bir yer yok Power LED'i gördüm ama diğer attıklarımı nereye takacağım. Genişletmek için tıkla... Anakartınızdaki o Power LED'i gördüğün kısmın resmini atar mısın?