Kasa ön paneldeki reset ve güç tuşu bozuldu

Makaleler
2
Daha fazla  
Buradaki kasayı kullanıyorum. 3 ay önce büyük olan güç tuşu bozulmuştu ben de anakarttan kabloların yerini değiştirerek reset tuşunu devre dışı bıraktım. Fakat şimdi de küçük tuş olan reset bozuldu. 1 haftadır oto hırsızı gibi düz kontak yaparak açıyorum bilgisayarı.
Hazır satılan tuş takımı var mı? Nasıl eski işlevlerini geri kazandırabilirim?

Son düzenleme:
Kendiniz eğer düz kontakla çalıştırabiliyorsanız oraya uyan bir düğmeyle oradaki düğmeyi değiştirebilir misiniz? Böyle yapılıyor mu? Eğer yapılıyorsa denemekte fayda var bence.
Düğmeleri nereden alacağımı bilmiyorum, uygun düğme olsa değiştirebilirdim.

Düğmeleri nereden alacağımı bilmiyorum, uygun düğme olsa değiştirebilirdim.
İsterseniz kendiniz yuvarlak bir düğmeye kablo montajı yaparak alabilirsiniz. Yuvarlak düğmeler bir çok yerde satılıyor. Eğer uğraşamam derseniz, görüntüsü çok güzel olmasa da, bunu önerebilirim.

İsterseniz kendiniz yuvarlak bir düğmeye kablo montajı yaparak alabilirsiniz. Yuvarlak düğmeler bir çok yerde satılıyor. Eğer uğraşamam derseniz, görüntüsü çok güzel olmasa da, bunu önerebilirim.

Böyle birşey alıcam sanırım teşekkürler.
Aslında aklımda IR kontrolcü ile uzaktan kumanda yapmak var bakalım çalışacak mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı