Erdemm5 Hectopat Katılım 12 Kasım 2014 Mesajlar 201 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2015 #1 Merhaba arkadaşlar. Kasaların önüne taktığımız yuvalara sıcaklık gösteren bir panel takmamız mümkün mü? Ve nerelerde satılırlar?
Merhaba arkadaşlar. Kasaların önüne taktığımız yuvalara sıcaklık gösteren bir panel takmamız mümkün mü? Ve nerelerde satılırlar?
NorthernsKnight Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 3.352 Makaleler 32 Çözümler 3 3 Haziran 2015 #2 Tabi mümkün. Amazon.com: NZXT Sentry LX High Performance Fan Controller (Black): Electronics Amazon.com: Asus ROG Front Base Dual-Bay Gaming Panel Multi function monitoring and overclocking display controller: Computers & Accessories
Tabi mümkün. Amazon.com: NZXT Sentry LX High Performance Fan Controller (Black): Electronics Amazon.com: Asus ROG Front Base Dual-Bay Gaming Panel Multi function monitoring and overclocking display controller: Computers & Accessories
FurkanEmir41 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 9.377 Makaleler 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2015 #3 Hocam Asus un ön paneli yazdığına göre sadece ROG maximus VI ve Rampage IV Black edition serilerinde kullanılabiliyormuş.
Hocam Asus un ön paneli yazdığına göre sadece ROG maximus VI ve Rampage IV Black edition serilerinde kullanılabiliyormuş.
Erdemm5 Hectopat Katılım 12 Kasım 2014 Mesajlar 201 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2015 #4 Hayır ben bu kadar büyük olanlardan bahsetmiyorum. Dvd-rw tarzında tek slot kaplayan led'li göstergeler var ya, onları diyorum bulamadım bir türlü. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2015
Hayır ben bu kadar büyük olanlardan bahsetmiyorum. Dvd-rw tarzında tek slot kaplayan led'li göstergeler var ya, onları diyorum bulamadım bir türlü.
FurkanEmir41 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 9.377 Makaleler 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2015 #5 Amazon.com: NZXT Sentry LX High Performance Fan Controller (Black): Electronics Buna bakabilirsiniz.Sentry 2 ve Sentry 3 modellerine bakınız.
Amazon.com: NZXT Sentry LX High Performance Fan Controller (Black): Electronics Buna bakabilirsiniz.Sentry 2 ve Sentry 3 modellerine bakınız.