tayfun67 Megapat Katılım 16 Haziran 2013 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #1 2 kasa arasında kaldım 240 mm sıvı soğutma kullanacağım. Raijintek PONOS MS Dark Guardian PRO Kararsız kaldım arkadaşlar başta Dark Guardian PRO tamamdı benim için sonra Raijintek ile kaşılaştım Dark daha pahalı diye iyi gibi geliyor ama Raijintek PONOS MS F/P ürünü gibi bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2021
2 kasa arasında kaldım 240 mm sıvı soğutma kullanacağım. Raijintek PONOS MS Dark Guardian PRO Kararsız kaldım arkadaşlar başta Dark Guardian PRO tamamdı benim için sonra Raijintek ile kaşılaştım Dark daha pahalı diye iyi gibi geliyor ama Raijintek PONOS MS F/P ürünü gibi bilmiyorum.
kebab destroyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 1.035 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 7 Nisan 2021 #2 MSI MAG bence.
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #3 Raijintek tokatlar bence. Kısaca göz atmamla bile Dark dan daha iyi olduğunu gördüm.
METRHN Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 330 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Normal Bir İnsan 7 Nisan 2021 #4 tayfun67 dedi: 2 kasa arasında kaldım 240 mm sıvı soğutma kullanacağım. Raijintek PONOS MS Dark Guardian PRO Kararsız kaldım arkadaşlar başta Dark Guardian PRO tamamdı benim için sonra Raijintek ile kaşılaştım Dark daha pahalı diye iyi gibi geliyor ama Raijintek PONOS MS F/P ürünü gibi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Zalman S4-PlusZalman M3 Plusİkisinden birini tercih et derim.
tayfun67 dedi: 2 kasa arasında kaldım 240 mm sıvı soğutma kullanacağım. Raijintek PONOS MS Dark Guardian PRO Kararsız kaldım arkadaşlar başta Dark Guardian PRO tamamdı benim için sonra Raijintek ile kaşılaştım Dark daha pahalı diye iyi gibi geliyor ama Raijintek PONOS MS F/P ürünü gibi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Zalman S4-PlusZalman M3 Plusİkisinden birini tercih et derim.
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 7 Nisan 2021 #5 Azıcık daha koyar bunu alırdım. CORSAIR CC-9011191-WW ICUE 220T RGB CAM ON PANEL TEMPERLI CAM YAN PANEL MID TOWER OYUNCU BILGISAYAR KASASI BEYAZ : Amazon.com.tr: Bilgisayar CORSAIR CC-9011191-WW ICUE 220T RGB CAM ON PANEL TEMPERLI CAM YAN PANEL MID TOWER OYUNCU BILGISAYAR KASASI BEYAZ : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
Azıcık daha koyar bunu alırdım. CORSAIR CC-9011191-WW ICUE 220T RGB CAM ON PANEL TEMPERLI CAM YAN PANEL MID TOWER OYUNCU BILGISAYAR KASASI BEYAZ : Amazon.com.tr: Bilgisayar CORSAIR CC-9011191-WW ICUE 220T RGB CAM ON PANEL TEMPERLI CAM YAN PANEL MID TOWER OYUNCU BILGISAYAR KASASI BEYAZ : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
EfeKanagül Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 3.243 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #6 PERFORMAX XENOM SİYAH AKRİLİK PENCERELİ 4xRAINBOW FAN ATX KASA Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe PERFORMAX XENOM SİYAH AKRİLİK PENCERELİ 4xRAINBOW FAN ATX KASA arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
PERFORMAX XENOM SİYAH AKRİLİK PENCERELİ 4xRAINBOW FAN ATX KASA Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe PERFORMAX XENOM SİYAH AKRİLİK PENCERELİ 4xRAINBOW FAN ATX KASA arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
poorfredo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 2.667 Makaleler 1 Çözümler 12 7 Nisan 2021 #7 Görselliğe önem verdiğinizi düşünerekten: XPG INVADER-BKCWW USB 3.0 Temperli Cam ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com 240mm sıvı soğutucuyu dik olarak da takabilirsiniz tempered cama paralel olarak, görsellerindeki gibi.
Görselliğe önem verdiğinizi düşünerekten: XPG INVADER-BKCWW USB 3.0 Temperli Cam ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com 240mm sıvı soğutucuyu dik olarak da takabilirsiniz tempered cama paralel olarak, görsellerindeki gibi.
luanq Picopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 781 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #8 poorfredo dedi: Görselliğe önem verdiğinizi düşünerekten: XPG INVADER-BKCWW USB 3.0 Temperli Cam ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com 240mm sıvı soğutucuyu dik olarak da takabilirsiniz tempered cama paralel olarak, görsellerindeki gibi. Genişletmek için tıkla... Baya iyi
poorfredo dedi: Görselliğe önem verdiğinizi düşünerekten: XPG INVADER-BKCWW USB 3.0 Temperli Cam ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com 240mm sıvı soğutucuyu dik olarak da takabilirsiniz tempered cama paralel olarak, görsellerindeki gibi. Genişletmek için tıkla... Baya iyi
FsneSuyu Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 1.146 Çözümler 2 Yer EVREN 7 Nisan 2021 #9 XIGMATEK AQUARIUS PLUS 7x120mm FANLI USB3.0 TEMPER CAMLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da XIGMATEK AQUARIUS PLUS 7x120mm FANLI USB3.0 TEMPER CAMLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
XIGMATEK AQUARIUS PLUS 7x120mm FANLI USB3.0 TEMPER CAMLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da XIGMATEK AQUARIUS PLUS 7x120mm FANLI USB3.0 TEMPER CAMLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Cihad111111 Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #10 tayfun67 dedi: 2 kasa arasında kaldım 240 mm sıvı soğutma kullanacağım. Raijintek PONOS MS Dark Guardian PRO Kararsız kaldım arkadaşlar başta Dark Guardian PRO tamamdı benim için sonra Raijintek ile kaşılaştım Dark daha pahalı diye iyi gibi geliyor ama Raijintek PONOS MS F/P ürünü gibi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... E bende gecen bilgisayarciya gittim eski tip fani falan PSU falan yok 100 TL dedi (tek fakir ben miyim )
tayfun67 dedi: 2 kasa arasında kaldım 240 mm sıvı soğutma kullanacağım. Raijintek PONOS MS Dark Guardian PRO Kararsız kaldım arkadaşlar başta Dark Guardian PRO tamamdı benim için sonra Raijintek ile kaşılaştım Dark daha pahalı diye iyi gibi geliyor ama Raijintek PONOS MS F/P ürünü gibi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... E bende gecen bilgisayarciya gittim eski tip fani falan PSU falan yok 100 TL dedi (tek fakir ben miyim )