Kasa önündeki jaklar çalışmıyor

yigithan213

Femtopat
Daha fazla  
Kasanın arkasındaki jaklar çalışırken kasa önündekiler çalışmıyor ve kulaklığın mikrofon jackini arkaya takınca kulaklığı görüyor. Fakat ses kaydedici açınca hiçbir şekilde ses algılamıyor. Konuştuklarımı ses kaydediciye gitmiyor. Bu neden oluyor sizce? (Kulaklıkta biri kulaklık hoparlörü, bir tanesi de mikrofonu olmak üzere 2 tane jack var.)

Kasanın arkasındaki jaklar çalışırken kasa önündekiler çalışmıyor ve kulaklığın mikrofon jackini arkaya takınca kulaklığı görüyor. Fakat ses kaydedici açınca hiçbir şekilde ses algılamıyor. Konuştuklarımı ses kaydediciye gitmiyor. Bu neden oluyor sizce? (Kulaklıkta biri kulaklık hoparlörü, bir tanesi de mikrofonu olmak üzere 2 tane jack var.)
Ön kısmının soketini doğru düzgün taktığınıza emin misiniz?

Benim eski bilgiayarımdada aynı sorun vardı. Anakart değiştirdim gene çözülmedi. Yeni bilgisayar aldığımda öyle bir sorun kalmadı.

Anakartı çıkartmadan bu kadar çekebildimde anlaşılıyor mu? Anakart H610M-E DDR4.

Şimdi Realtek Audio consoldan bir şeyler yaptım ve kaasa önündeki hoparlör girişi çalışmaya başladı ama mikrofon çalışmıyor şu an ve kulaklık mikofonunu daha önce denememiştim bendeki cihazlar sadece hoparlör jackini çalıştırıyordu o yüzden kulaklığın mikrofonunun çalışıp çalışmadığına nasıl bakabilirim?

Dosya Ekleri

• 1719910680078.png
    1719910680078.png
    799,8 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı