9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2014 #11 Bilmiyorum ama en iyisi sen yarın bir bilgisayarcıya götür. Varsa birde fotoğrafını atar mısın? Kasanın son halini.
Bilmiyorum ama en iyisi sen yarın bir bilgisayarcıya götür. Varsa birde fotoğrafını atar mısın? Kasanın son halini.
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2014 #12 Dark Gamer dedi: Git bakkallardan 30-40 liraya boş kasa al. Genişletmek için tıkla... Güç kaynağı içinde mi oluyor yoksa kendi kasamınkini sökiyim mi? Kumbaramdaki parayı dökücem artık.
Dark Gamer dedi: Git bakkallardan 30-40 liraya boş kasa al. Genişletmek için tıkla... Güç kaynağı içinde mi oluyor yoksa kendi kasamınkini sökiyim mi? Kumbaramdaki parayı dökücem artık.
Dark Gamer Megapat Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 730 Makaleler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Mayıs 2014 #13 Güç kaynaksız yada 300W satıyor burda bizim bakkallar. Sen git bir mahallede araştır. En ucuzu, güzeli, iyisini ....
Güç kaynaksız yada 300W satıyor burda bizim bakkallar. Sen git bir mahallede araştır. En ucuzu, güzeli, iyisini ....
Kaan Çamer Hectopat Katılım 16 Nisan 2014 Mesajlar 310 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2014 #14 Berkant Ayhan Karabudak dedi: Güç kaynağı içinde mi oluyor yoksa kendi kasamınkini sökiyim mi? Kumbaramdaki parayı dökücem artık. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle içinde olmaz.
Berkant Ayhan Karabudak dedi: Güç kaynağı içinde mi oluyor yoksa kendi kasamınkini sökiyim mi? Kumbaramdaki parayı dökücem artık. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle içinde olmaz.
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2014 #15 Bi ara boyadımda pek beceremedim. Anakart yeni.
Kaan Çamer Hectopat Katılım 16 Nisan 2014 Mesajlar 310 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2014 #16 Berkant Ayhan Karabudak dedi: Bi ara boyadımda pek beceremedim. Anakart yeni. Genişletmek için tıkla... Güç düğmesi rahmetine kavuşmuş
Berkant Ayhan Karabudak dedi: Bi ara boyadımda pek beceremedim. Anakart yeni. Genişletmek için tıkla... Güç düğmesi rahmetine kavuşmuş
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2014 #17 Sen bir elektrikçiye git oraya uygun bir düğme al ve bağla.
illaedeb1 Hectopat Katılım 20 Şubat 2014 Mesajlar 225 Çözümler 1 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2014 #18 Kasa çok ta kötü gözükmüyor boya hariç Kasaya vereceğin paraya git power düğmesi taktır kurtul.
Dark Gamer Megapat Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 730 Makaleler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Mayıs 2014 #19 Berkant Ayhan Karabudak dedi: Bi ara boyadımda pek beceremedim. Anakart yeni. Genişletmek için tıkla... Sen beceremedin boyayı ama kasayı becermişin
Berkant Ayhan Karabudak dedi: Bi ara boyadımda pek beceremedim. Anakart yeni. Genişletmek için tıkla... Sen beceremedin boyayı ama kasayı becermişin
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2014 #20 Dark Gamer dedi: Sen beceremedin boyayı ama kasayı becermişin Genişletmek için tıkla... Gittim elektrikçiye kapalıydı. Kasayı kırasım geliyor.
Dark Gamer dedi: Sen beceremedin boyayı ama kasayı becermişin Genişletmek için tıkla... Gittim elektrikçiye kapalıydı. Kasayı kırasım geliyor.