Moon 21 Kilopat Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 334 Çözümler 1 Yer KKTC Girne 11 Ekim 2021 #1 Kasanın sadece sağ tarafında hava delikleri var. Hava sirkülasyonu için kasayı sola dayasam iyi olur mu veya böyle kalabilir mi kalmalı mı? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ekim 2021
Kasanın sadece sağ tarafında hava delikleri var. Hava sirkülasyonu için kasayı sola dayasam iyi olur mu veya böyle kalabilir mi kalmalı mı?
cilgincocuk34 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 2.046 Çözümler 15 11 Ekim 2021 #2 Moon 21 dedi: Kasanın sadece sağ tarafında hava delikleri var. Hava sirkülasyonu için kasayı sola dayasam iyi olur mu veya böyle kalabilir mi kalmalı mı? Eki Görüntüle 1187024 Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sıkıntı olmaz ama kulaklıklığının neden mikrofonunu ve RGB'sini bağlamıyorsun onu anlamadım.
Moon 21 dedi: Kasanın sadece sağ tarafında hava delikleri var. Hava sirkülasyonu için kasayı sola dayasam iyi olur mu veya böyle kalabilir mi kalmalı mı? Eki Görüntüle 1187024 Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sıkıntı olmaz ama kulaklıklığının neden mikrofonunu ve RGB'sini bağlamıyorsun onu anlamadım.
Moon 21 Kilopat Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 334 Çözümler 1 Yer KKTC Girne 11 Ekim 2021 #3 cilgincocuk34 dedi: Herhangi bir sıkıntı olmaz ama kulaklıklığının neden mikrofonunu ve RGB'sini bağlamıyorsun onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Mikrofonu bozuk, arkaplanda bozuk bir ses çıkarıyor, RGB'si zayıf, ve gerek olmadığını düşünüyorum, bazen bağlıyorum.
cilgincocuk34 dedi: Herhangi bir sıkıntı olmaz ama kulaklıklığının neden mikrofonunu ve RGB'sini bağlamıyorsun onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Mikrofonu bozuk, arkaplanda bozuk bir ses çıkarıyor, RGB'si zayıf, ve gerek olmadığını düşünüyorum, bazen bağlıyorum.
LittleGuy Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 1.608 Makaleler 30 Çözümler 4 Yer İstanbul 11 Ekim 2021 #4 cilgincocuk34 dedi: Herhangi bir sıkıntı olmaz ama kulaklıklığının neden mikrofonunu ve RGB'sini bağlamıyorsun onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bazen rgb'ler göz yorabiliyor
cilgincocuk34 dedi: Herhangi bir sıkıntı olmaz ama kulaklıklığının neden mikrofonunu ve RGB'sini bağlamıyorsun onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bazen rgb'ler göz yorabiliyor