Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ekran kartı: Gigabyte Radeon 9070 Gaming OC
İşlemci: Ryzen 5 5600
Anakart: Gigabyte B450M K
Depolama: Kioxia Exceria Pro 1TB.
RAM: G.Skill Ripjaws 3600 MHz CL18 2x8 GB.
Kasa ve güç kaynağı: Game booster GB-Z007b 650watt 80 Bronze.
İşlemci soğutucu: Thermalright Assassin King 120.
- Meslek
- İnşaat Mühendisi
Arkadaşlar selam.
Kasa+PSU bakıyorum fakat ayrı ayrı değil, bir bi şekilde olsun. Normalde sadece PSU alacaktım, yeni sistemi adım adım diziyordum fakat eski sistemi parça parça satmak zor olacağı için tüm parçaları sıfır alayım eski sistemi tam bir şekilde satayım istiyorum. Aslında aklıma gelen bulduğum 3-5 adet kasa+psu kombinasyonu var fakat PSUlar hakkında bilgim olsa da kasa hakkında hiç fikrim yok. Hava akışı iyi olan bir kasa olsun istiyorum açıkçası yanına da en azından giriş üstü yani C segment diyebileceğimiz bir min. 700 Watt bir PSU arıyorum. Kasanın görüntüsü beyaz olursa mükkemmel olur fakat olmazsa yapabilecek bir şey yok. Kasa+psu fiyat avantajı önemli, çünkü genelde PSU+1000TL'ye kasalı halini alabiliyoruz. Gidip kombinasyona 10.000TL harcamaya da gerek yok. Fakat bütçem kısıtlı da değil.
Yukarıdaki ürünler hakkında fikriniz, daha iyi bir öneriniz, kullandığınız kombinasyon ve her türlü yorumunuz için açığım. Bol bol önerin ve yorum yapın ki fikir edinebileyim. Teşekkür ediyorum şimdiden.
Kasa+PSU bakıyorum fakat ayrı ayrı değil, bir bi şekilde olsun. Normalde sadece PSU alacaktım, yeni sistemi adım adım diziyordum fakat eski sistemi parça parça satmak zor olacağı için tüm parçaları sıfır alayım eski sistemi tam bir şekilde satayım istiyorum. Aslında aklıma gelen bulduğum 3-5 adet kasa+psu kombinasyonu var fakat PSUlar hakkında bilgim olsa da kasa hakkında hiç fikrim yok. Hava akışı iyi olan bir kasa olsun istiyorum açıkçası yanına da en azından giriş üstü yani C segment diyebileceğimiz bir min. 700 Watt bir PSU arıyorum. Kasanın görüntüsü beyaz olursa mükkemmel olur fakat olmazsa yapabilecek bir şey yok. Kasa+psu fiyat avantajı önemli, çünkü genelde PSU+1000TL'ye kasalı halini alabiliyoruz. Gidip kombinasyona 10.000TL harcamaya da gerek yok. Fakat bütçem kısıtlı da değil.
DeepCool CH560 750 80+
Deepcool PN-750D güç kaynağı ile geliyor diye biliyorum, genel olarak orta segment diyebileceğimiz bir güç kaynağıNZXT H5 Flow Beyaz 750
Beyaz olması fena güzel duruyor açıkçası fakat içerdiği güç kaynağı NZXT C750 giriş segment diyebileceğimiz bir güç kaynağı olmasından dolayı biraz uzağım.XPG Valor Mash 750
Kasa ortalama güzellikte fakat fiyat avantajı çok iyi, XPG Kyber 750 güç kaynağıyla birlikte 4.700TL gibi bir fiyata geliyor, sadece güç kaynağı zaten 4.000TL civarında. Güzel bir seçenek fakat bazı yerlerde tam hatırlamamakla birlikte güç kaynağının farklı geldiğini veya eski model geldiğini hatırlıyorum. Bilen kullanan varsa yazarsa sevinirim.MSI Mag Forge 121A B75
Yine giriş seviyeye yakın bir güç kaynağıyla beraber geliyor, kasanın ön tarafındaki mash kısım için altta kapalı bir alan var. Görüntüsü çok güzel değil. Hava akışı hakkında bir bilgim yok fakat yabancı forumlarda genel olarak övülmüş.Yukarıdaki ürünler hakkında fikriniz, daha iyi bir öneriniz, kullandığınız kombinasyon ve her türlü yorumunuz için açığım. Bol bol önerin ve yorum yapın ki fikir edinebileyim. Teşekkür ediyorum şimdiden.