Kasa RGB Fan Bağlantısı Nasıl Yapılır?

ekselans2007

Hectopat
Daha fazla  
Bu zamana kadar hep dizüstü bilgisayar kullandığım için kablolama kısmından anlamıyorum. Kasam Cooler Master H500 750W. 2 tane önde 200mm ve 1 tane de arkada egzoz fan bulunuyor. Egzoz fan tamam da öndekilerin kontrolcüsü falan var hangi kablo nereye takılacak kafam karıştı. Resimli şekilde yüklüyorum, üstlerine numaralar yazdım sağlıklı iletişim kurmak için numaralar üzerinden anlatabilirsiniz. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 - 3 - 4 numaralı resimdeki kontrolcüyü bence kullanmayın direkt anakarta RGB girişinden bağlayın. Egzoz ve ön fanlar için çoğaltıcı var isterseniz arka fanı oraya bağlayın ve orada boşta 3 pinlik girişi anakartta herhangi bir kasa fanı yerine bağlayın isterseniz arka fanı ayrı öndekileri ayrı bağlayın.

Kontrolcü ile kullanmak istiyorum ama var mı yardımcı olabilecek?

Kontrolcü ile kullanmak istiyorsan RGB çoğaltıcı kablonun 3 ' lü kısmına fanların rgb girişini diğer tek olan kısmını da 3. fotoğrafta gösterdiğin kontrolcüye bağlayacaksın ondan sonra 4. fotoğrafta SATA girişini bağlaman lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…