deezwend Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 294 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #1 Merhaba. Kasamdaki RGB ışıkları kapatmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bulamadım. Anakart modelim: MSI 970 GAMING Motherboard. Yardımcı olursanız sevinirim. Kasamın modelini hatırlamıyorum fakat kullandığım kasanın markası rampage.
Merhaba. Kasamdaki RGB ışıkları kapatmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bulamadım. Anakart modelim: MSI 970 GAMING Motherboard. Yardımcı olursanız sevinirim. Kasamın modelini hatırlamıyorum fakat kullandığım kasanın markası rampage.
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 7 Kasım 2022 #2 Kasa modeli nedir?
deezwend Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 294 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #3 siriius dedi: Kasa modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Maalesef hatırlamıyorum 2.5 sene önce almıştım. Öğrenebilmenin bir yolu var mı ?
siriius dedi: Kasa modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Maalesef hatırlamıyorum 2.5 sene önce almıştım. Öğrenebilmenin bir yolu var mı ?
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 7 Kasım 2022 #4 deezwend dedi: Maalesef hatırlamıyorum 2.5 sene önce almıştım. Öğrenebilmenin bir yolu var mı ? Genişletmek için tıkla... Kasanın fotoğrafını atın.
deezwend dedi: Maalesef hatırlamıyorum 2.5 sene önce almıştım. Öğrenebilmenin bir yolu var mı ? Genişletmek için tıkla... Kasanın fotoğrafını atın.
deezwend Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 294 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #5 siriius dedi: Kasanın fotoğrafını atın. Genişletmek için tıkla... Kasam bu. Dosya Ekleri 20221107_164816.jpg 58,6 KB · Görüntüleme: 73
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 7 Kasım 2022 #6 deezwend dedi: Kasam bu. Genişletmek için tıkla... Power tuşunun olduğu kısmın fotoğrafını atar mısınız?
deezwend dedi: Kasam bu. Genişletmek için tıkla... Power tuşunun olduğu kısmın fotoğrafını atar mısınız?
deezwend Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 294 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #7 siriius dedi: Power tuşunun olduğu kısmın fotoğrafını atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Altta ampul resimli bir buton var ama basınca bir şey olmuyor. Dosya Ekleri 20221107_165401.jpg 48 KB · Görüntüleme: 79
siriius dedi: Power tuşunun olduğu kısmın fotoğrafını atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Altta ampul resimli bir buton var ama basınca bir şey olmuyor.
B Beytullah_0046 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 476 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #8 deezwend dedi: Merhaba. Kasamdaki RGB ışıkları kapatmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bulamadım. Anakart modelim: MSI 970 GAMING Motherboard. Yardımcı olursanız sevinirim. Kasamın modelini hatırlamıyorum fakat kullandığım kasanın markası rampage. Genişletmek için tıkla... Bıçakla kabloları kes kapanır.
deezwend dedi: Merhaba. Kasamdaki RGB ışıkları kapatmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bulamadım. Anakart modelim: MSI 970 GAMING Motherboard. Yardımcı olursanız sevinirim. Kasamın modelini hatırlamıyorum fakat kullandığım kasanın markası rampage. Genişletmek için tıkla... Bıçakla kabloları kes kapanır.
deezwend Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 294 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #9 Beytullah_0046 dedi: Bıçakla kabloları kes kapanır. Genişletmek için tıkla... Yazılımsal bir şekilde kapatmanın yolu yok mu ? Geri açarım istediğim zaman.
Beytullah_0046 dedi: Bıçakla kabloları kes kapanır. Genişletmek için tıkla... Yazılımsal bir şekilde kapatmanın yolu yok mu ? Geri açarım istediğim zaman.
B Beytullah_0046 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 476 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #10 deezwend dedi: Yazılımsal bir şekilde kapatmanın yolu yok mu ? Geri açarım istediğim zaman. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum öylesine demiştim zaten ciddiye alma yapma sakın.Bilemiyorum programı var mı.
deezwend dedi: Yazılımsal bir şekilde kapatmanın yolu yok mu ? Geri açarım istediğim zaman. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum öylesine demiştim zaten ciddiye alma yapma sakın.Bilemiyorum programı var mı.