bellusneko Femtopat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar merhaba, yeni bir kasa toplamıştım ve calıştırdıgımda öndeki 3 fan RGB'si yanıp sönüyordu. Bu sorun neden oluyor bir bilginiz var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2024
Arkadaşlar merhaba, yeni bir kasa toplamıştım ve calıştırdıgımda öndeki 3 fan RGB'si yanıp sönüyordu. Bu sorun neden oluyor bir bilginiz var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Çözüm bellusneko 26 Kasım 2024 EOS dedi: Aynı sorun bende de var. Çözümü bilen cevaplayabilir mi? Karmakarışık RGB yanıyor çirkin gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Kasanın içerisinde RGB'nin kontrolcusunden ayarlayabiliyorsun. Ben de PC'yi toplarken yanlışlıkla bastım galiba.
EOS dedi: Aynı sorun bende de var. Çözümü bilen cevaplayabilir mi? Karmakarışık RGB yanıyor çirkin gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Kasanın içerisinde RGB'nin kontrolcusunden ayarlayabiliyorsun. Ben de PC'yi toplarken yanlışlıkla bastım galiba.
EOS Decapat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 596 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #2 bellusneko dedi: Arkadaşlar merhaba, yeni bir kasa toplamıştım ve calıştırdıgımda öndeki 3 fan RGB'si yanıp sönüyordu. Bu sorun neden oluyor bir bilginiz var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var. Çözümü bilen cevaplayabilir mi? Karmakarışık RGB yanıyor çirkin gözüküyor. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2024 Artı 0 Eksi
bellusneko dedi: Arkadaşlar merhaba, yeni bir kasa toplamıştım ve calıştırdıgımda öndeki 3 fan RGB'si yanıp sönüyordu. Bu sorun neden oluyor bir bilginiz var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var. Çözümü bilen cevaplayabilir mi? Karmakarışık RGB yanıyor çirkin gözüküyor.
KS KS bellusneko Femtopat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #3 EOS dedi: Aynı sorun bende de var. Çözümü bilen cevaplayabilir mi? Karmakarışık RGB yanıyor çirkin gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Kasanın içerisinde RGB'nin kontrolcusunden ayarlayabiliyorsun. Ben de PC'yi toplarken yanlışlıkla bastım galiba. Artı 0 Eksi Çözüm
EOS dedi: Aynı sorun bende de var. Çözümü bilen cevaplayabilir mi? Karmakarışık RGB yanıyor çirkin gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Kasanın içerisinde RGB'nin kontrolcusunden ayarlayabiliyorsun. Ben de PC'yi toplarken yanlışlıkla bastım galiba.
EOS Decapat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 596 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #4 bellusneko dedi: Sorunu çözdüm. Kasanın içerisinde RGB'nin kontrolcusunden ayarlayabiliyorsun. Ben de PC'yi toplarken yanlışlıkla bastım galiba. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nasıl oluyor resmini çekip atabilir misin? Artı 0 Eksi
bellusneko dedi: Sorunu çözdüm. Kasanın içerisinde RGB'nin kontrolcusunden ayarlayabiliyorsun. Ben de PC'yi toplarken yanlışlıkla bastım galiba. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nasıl oluyor resmini çekip atabilir misin?