Kasa RGB'si tuş olmadan nasıl söndürülür?

Tolgayalcn

Hectopat
Makaleler
2
Bugün sinerji.com üzerinden aldığım bilgisayarım geldi. Maalesef ki sanırım kasa üzerindeki RGB tuşu bozuk bastığımda hiçbir tepki vermiyor. Bunu başka şekilde nasıl çözebilirim ya da çözebilir miyim? Bilgisayarı bir RGB yüzünden geri gönderip 1 hafta daha beklemek istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablo bağlantısı yapılmamış olabilir tuş için. Kasa içindeki ledlerin kumandasıyla deneyebilirsiniz. Komple kapatmak istiyorsanız ledlerin güç kablosunu çıkarın.

Tuşun kablosu kasa içerisinde takılı olması gereken yere takılı olmayabilir. Kasa marka model belirtin, kullananlar yardımcı olsun.

Tuşun kablosu kasa içerisinde takılı olması gereken yere takılı olmayabilir. Kasa marka model belirtin, kullananlar yardımcı olsun.
Kasanın modeli ranker cygnus. Ama öğrendim ki o tuş zaten çalışmıyormuş.
Kablo bağlantısı yapılmamış olabilir tuş için. Kasa içindeki ledlerin kumandasıyla deneyebilirsiniz. Komple kapatmak istiyorsanız ledlerin güç kablosunu çıkarın.
Kablolama gizli yapılmış anakart nereye takılı göremiyorum bulursam çıkaracağım detaylı bakamadım
Sistemin parçalarının kutuları sende mi
Evet bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…