Çoğu arabada artık kompresör var.
Arabanız varsa veya komşunuzdan rica ederek araç kompresörünü kullanabilirsiniz. Ben şahsen tır kompresörüyle temizliyorum. Çok kuvvetli üflüyor. Tavsiyem kasadan ekran kartını sökün, kasayı önce temizleyin ve sonra ekran kartını temizleyin. Dikkat etmeniz gereken iki durum var: Ekran kartını sökün ve kompresör ile temizlerken kasa fanları dönmesin. Kasa fanları döndüğünde, fan devirleri bozulabiliyor.
Herhangi bir internet kafede, oto yıkamacıda bulup belki ödünç alabilir ya da uygun bir fiyata kullanabilirsin. Benim kullandığım yöntem ise, fön makinesinin -ki saç kurutma makinesine göre ucu zaten daha da dar oluyor- ucunu biraz daha daraltıp kullanıyorum, kısmen yeterli oluyor.
Süpürgeye göre değişiyor o, mesela bizim süpürgenin 2 tarafı var bir tarafı çekme modu bir tarafı üfleme modu süpürge borusunu çekme tarafından çıkartıp üfleme tarafına takınca üflüyor.