MertDogan94 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2016 Mesajlar 1.094 Çözümler 8 Yer Kocaeli 14 Ağustos 2023 #11 71asjqmq dedi: Hocam balkonda yapmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... olur açık hava olsun yeter onu demek istemiştim. İyice fön makinesiyle üflet fırçayla da destekle ayda 1 yapsan yeter.
71asjqmq dedi: Hocam balkonda yapmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... olur açık hava olsun yeter onu demek istemiştim. İyice fön makinesiyle üflet fırçayla da destekle ayda 1 yapsan yeter.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 14 Ağustos 2023 #12 71asjqmq dedi: Hocam elektrikli süpürge ile temizlesem olur mu? Genişletmek için tıkla... Bileşenleri söküp balkona alırsın, orada saç kurutma makinasının en soğuk ve en güçlü üfleyen ayarında yaparsın.
71asjqmq dedi: Hocam elektrikli süpürge ile temizlesem olur mu? Genişletmek için tıkla... Bileşenleri söküp balkona alırsın, orada saç kurutma makinasının en soğuk ve en güçlü üfleyen ayarında yaparsın.