Arkadaşlar ben 14 yaşındayım ve bilgisayar temizlemesini bilmediğim için bilgisayarı bilgisayarcıya götürüp temizleteceğim. Sizce gerek var mı? Hem termal macun da sürülmesi gerekiyor yıllardır kasanın içini bile açmadım. Götürmem işe yarar mı?
Ama ne kadar etkili yapabilirmki hem termal macun siparişi vereceğimde gelecekte sürecemde hiç gerek yok ben götürmeye karar verdim artık çalarsada çalsın yapacak bir şey yok zaten 1650 var kasada çıkarıp neyi takabilirki.
Ben yapıyorum lakin benim için en büyük sıkıntı ekran kartını macunlamak ondan dolayı ona hiçbir zaman elimi sürmedim. 5 senedir hala canavar gibi çalışıyor. Aldığımdan beri ekran kartına macun sürülmedi
Kimseye de güvenemezse hayatta kalamaz. Bilgisayarı götürmeden önce kasanın içini videoya alıp tüm parçaları çekerse sorun olmaz. Zaten yanında babası ile vb gider (14 yaşında ise geliri yoktur onun parasını babası ödeyecektir yüksek ihtimal) o durumda da aman aman çalma girişiminde bulunmazlar. Zaten içimden bir his kasası bayağı eski bir şey diyor.
Eğer kendinizi güvenirseniz kendiniz yapabilirsiniz fakat yine de gitmek istiyorum ben yapamam derseniz bilgisayar parçalarınızın fotoğraflarınızı çekin ve öyle götürün tabii adam temizlerken başında durursanız daha iyi olur.