fortBoys Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.786 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 5600X Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar ben 14 yaşındayım ve bilgisayar temizlemesini bilmediğim için bilgisayarı bilgisayarcıya götürüp temizleteceğim. Sizce gerek var mı? Hem termal macun da sürülmesi gerekiyor yıllardır kasanın içini bile açmadım. Götürmem işe yarar mı?
Arkadaşlar ben 14 yaşındayım ve bilgisayar temizlemesini bilmediğim için bilgisayarı bilgisayarcıya götürüp temizleteceğim. Sizce gerek var mı? Hem termal macun da sürülmesi gerekiyor yıllardır kasanın içini bile açmadım. Götürmem işe yarar mı?
EgemenEge Picopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #41 Fallen_Kingdom dedi: Hocam bence o kadar kolay değil. Kendi adıma konuşuyorum ekran kartını macunlamak zor bana göre hiç bilmeyenler için facia ile sonuçlanabilir. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı macunlamadım onu bilmiyorum işlemci macunu ve temizlik kolaydı ama Artı 0 Eksi
Fallen_Kingdom dedi: Hocam bence o kadar kolay değil. Kendi adıma konuşuyorum ekran kartını macunlamak zor bana göre hiç bilmeyenler için facia ile sonuçlanabilir. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı macunlamadım onu bilmiyorum işlemci macunu ve temizlik kolaydı ama
Fallen_Kingdom Decapat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 296 Yer İtalica 15 Temmuz 2022 #42 EgemenEge dedi: Ekran kartı macunlamadım onu bilmiyorum işlemci macunu ve temizlik kolaydı ama Genişletmek için tıkla... He anlaştık o zaman ben yanlış anlamışım. Artı 0 Eksi
EgemenEge dedi: Ekran kartı macunlamadım onu bilmiyorum işlemci macunu ve temizlik kolaydı ama Genişletmek için tıkla... He anlaştık o zaman ben yanlış anlamışım.
Electro35 Femtopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #43 Bilgisayarcının yapması daha iyi olacaktır. Artı 0 Eksi