Kasa temizliği için soğuk fön makinesi kullanılır mı?

Speiltura

Decapat
Daha fazla  
Oyun bilgisayarımın kasasını temizlemek için soğuk üfleyen fön makinesi kullanmak sıkıntı çıkartır mı?

Kasa fanlarını hareket ettirmiyecek şekilde ayarlarsanız ( statik elektrik yapmaması açısından ). Ve kasa içi boş olursa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Kasa fanlarını hareket ettirmiyecek şekilde ayarlarsanız ( statik elektrik yapmaması açısından ). Ve kasa içi boş olursa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Kasa içi boş değil onları çıkartmak sorun işte o yüzden böyle bir teknik düşündüm.

@Speiltura

Çok güçlü bir fan değilse sorun olacağını sanmam. Şahit oldumki çok güçlü fanda içindeki ufak bir transistör çıkmıştı. nasıl oldu inanın ben bile bilmiyorum.

Bende bu şekilde temizliyorum fanlarını hareket ettirme temizlerken yeter bir sorun yaşamazsın.

İçinde parçalar varken sorun olabilir ekran kartının ve işlemci soğutucusunun da fanları var.

Yani fanları tutup yaparsak sorun olmaz mı?
Hocam dediğim gibi ben işin teorik kısmını düşünüyorum fanlar hareket etmezse statik elektrik oluşmaz mantıken aklıma hata meydana getirebilecek bir şey gelmiyor. Siz temkinli olun yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…