Dark-Man Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 2.020 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronikçi 25 Ocak 2015 #11 Normal süre 2-3 ayda bir temizlemelisin. Toz varsa eğer fırça ile tozları yapıştığı yerden dağıttıktan sonra elektrikli süpürge ile çekebilirsin tozları.
Normal süre 2-3 ayda bir temizlemelisin. Toz varsa eğer fırça ile tozları yapıştığı yerden dağıttıktan sonra elektrikli süpürge ile çekebilirsin tozları.
MuhammetAli122 Femtopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #12 Kubilay22 dedi: Ortamın toz alma durumuna göre değişir. Ben bir ayda bir kasa, ekran kartı, psu fanını temizlerim. Anakartın tozunu alırım. Genişletmek için tıkla... Kanka nasıl temizliyosun ayrıntılı anlatabilir misin rica etsem? Bİ de benim psu da kapağını sakin acmayin yaziyo bu sadece çalışırken mi gecerli
Kubilay22 dedi: Ortamın toz alma durumuna göre değişir. Ben bir ayda bir kasa, ekran kartı, psu fanını temizlerim. Anakartın tozunu alırım. Genişletmek için tıkla... Kanka nasıl temizliyosun ayrıntılı anlatabilir misin rica etsem? Bİ de benim psu da kapağını sakin acmayin yaziyo bu sadece çalışırken mi gecerli
H Halilkarakuss Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #13 MuhammetAli122 dedi: Kanka nasıl temizliyosun ayrıntılı anlatabilir misin rica etsem? Bİ de benim psu da kapağını sakin acmayin yaziyo bu sadece çalışırken mi gecerli Genişletmek için tıkla... Konu 2015'e ait
MuhammetAli122 dedi: Kanka nasıl temizliyosun ayrıntılı anlatabilir misin rica etsem? Bİ de benim psu da kapağını sakin acmayin yaziyo bu sadece çalışırken mi gecerli Genişletmek için tıkla... Konu 2015'e ait
Shuichi Tatsuo Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 11.319 Makaleler 13 Çözümler 45 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3 Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #14 Ben şahsen 2 veya 3 ayda bir yaparım. Şu an bayağı tozlandı ancak geçen içini açtığımda kaba tozları almıştım.
Ben şahsen 2 veya 3 ayda bir yaparım. Şu an bayağı tozlandı ancak geçen içini açtığımda kaba tozları almıştım.