Y Yagizalp1602 Femtopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #1 Kasanın içindeki tozları elektrikli süpürge ile alsam olur mu?
AGEVRX Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.382 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer MG 8 Mayıs 2021 #2 Olur.
Y Yagizalp1602 Femtopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #3 Tamamdır. Teşekkür ederim.
KeReM BeY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 2.150 Çözümler 15 Yer KKTC 8 Mayıs 2021 #4 Hocam yt da birkaç video izleyin buradan anlatmamız zor olur çekerken fanlar dönmezse iyi olur.
Y Yagizalp1602 Femtopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #5 KeReM BeY dedi: Hocam yt da birkaç video izleyin buradan anlatmamız zor olur çekerken fanlar dönmezse iyi olur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır izlerim teşekkür ederim.
KeReM BeY dedi: Hocam yt da birkaç video izleyin buradan anlatmamız zor olur çekerken fanlar dönmezse iyi olur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır izlerim teşekkür ederim.
iyikotuberkay Centipat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #6 Yüzeysel olarak kompresör ile, ince yerleri fırça ile temizlemeye çalış. Süpürgeyle vesaire yapayım deme tavsiye etmem.
Yüzeysel olarak kompresör ile, ince yerleri fırça ile temizlemeye çalış. Süpürgeyle vesaire yapayım deme tavsiye etmem.
the doppler effect Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2016 Mesajlar 1.159 Çözümler 2 8 Mayıs 2021 #7 Yagizalp1602 dedi: Kasanın içindeki tozları elektrikli süpürge ile alsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Havayı üflemeniz lazım, çekmeniz durumunda bileşenlere zarar verebilirsiniz.
Yagizalp1602 dedi: Kasanın içindeki tozları elektrikli süpürge ile alsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Havayı üflemeniz lazım, çekmeniz durumunda bileşenlere zarar verebilirsiniz.
AdamOlanaÇokBile Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1.252 Makaleler 1 Çözümler 2 8 Mayıs 2021 #8 Ben kulak çubuğu + soğuk ayarlı fön makinesi + peçete kullanarak gayet güzel temizliyorum.
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 8 Mayıs 2021 #9 Yagizalp1602 dedi: Kasanın içindeki tozları elektrikli süpürge ile alsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur fakat ekran kartı ve anakartı izopropil alkol ile temizleyiniz.
Yagizalp1602 dedi: Kasanın içindeki tozları elektrikli süpürge ile alsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur fakat ekran kartı ve anakartı izopropil alkol ile temizleyiniz.
iyikotuberkay Centipat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #10 AdamOlanaÇokBile dedi: Ben kulak çubuğu + soğuk ayarlı fön makinesi + peçete kullanarak gayet güzel temizliyorum. Genişletmek için tıkla... Peçete yerine makyaj pamuklarından tercih edilebilir, peçete kalıntı bırakıyor. Fön makinesini ise önermiyorum birçok kez yazıldı manyetik olarak zarar verebileceği. Daha bir ay önce bu yüzden bilgisayarım bozuldu.
AdamOlanaÇokBile dedi: Ben kulak çubuğu + soğuk ayarlı fön makinesi + peçete kullanarak gayet güzel temizliyorum. Genişletmek için tıkla... Peçete yerine makyaj pamuklarından tercih edilebilir, peçete kalıntı bırakıyor. Fön makinesini ise önermiyorum birçok kez yazıldı manyetik olarak zarar verebileceği. Daha bir ay önce bu yüzden bilgisayarım bozuldu.