Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 18 Ağustos 2020 #1 Ne zamandan beri, temizlemek istediğim ama bir turlu canımın istemedigi, yavruyu bugün temizledik. Öncesi; Temizlerken Sonrasi; Son düzenleme: 18 Ağustos 2020
Ne zamandan beri, temizlemek istediğim ama bir turlu canımın istemedigi, yavruyu bugün temizledik. Öncesi; Temizlerken Sonrasi;
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 18 Ağustos 2020 #2 Ekran kartı maşallah pres makinesi gibi.
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 18 Ağustos 2020 #3 Sylveon dedi: Ekran kartı maşallah pres makinesi gibi. Genişletmek için tıkla... Arabaya, hafif air suspansiyon etkisi var
Sylveon dedi: Ekran kartı maşallah pres makinesi gibi. Genişletmek için tıkla... Arabaya, hafif air suspansiyon etkisi var
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 18 Ağustos 2020 #4 The Spectre dedi: Arabaya, hafif Air suspansiyon etkisi var Genişletmek için tıkla... Hocam yoksa pres makinesine BIOS mu attınız
The Spectre dedi: Arabaya, hafif Air suspansiyon etkisi var Genişletmek için tıkla... Hocam yoksa pres makinesine BIOS mu attınız
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 18 Ağustos 2020 #5 Anne eli değmiş gibi olmuş
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 18 Ağustos 2020 #6 painkiller dedi: Anne eli değmiş gibi olmuş Genişletmek için tıkla... Aklima direkt bu geldi Lyrax52 dedi: Hocam yoksa pres makinesine BIOS mu attınız Genişletmek için tıkla... Çaktırma Son düzenleme: 18 Ağustos 2020
painkiller dedi: Anne eli değmiş gibi olmuş Genişletmek için tıkla... Aklima direkt bu geldi Lyrax52 dedi: Hocam yoksa pres makinesine BIOS mu attınız Genişletmek için tıkla... Çaktırma
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 18 Ağustos 2020 #7 Klavyeniz kirli iken bile ne kadar temizmiş. Benim klavyeden daha 1 ay önce temizlememe rağmen bol bol saç ve çekirdek kabuğu çıkar.
Klavyeniz kirli iken bile ne kadar temizmiş. Benim klavyeden daha 1 ay önce temizlememe rağmen bol bol saç ve çekirdek kabuğu çıkar.
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 18 Ağustos 2020 #8 @Ma'at Klavye kırmızı çizgimiz . Yeğenlerim vardi onlar böyle yaptı yoksa, haftada bir detaylı temizliğini yaparim. En kirli hali buydu.
@Ma'at Klavye kırmızı çizgimiz . Yeğenlerim vardi onlar böyle yaptı yoksa, haftada bir detaylı temizliğini yaparim. En kirli hali buydu.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 18 Ağustos 2020 #9 Pırıl pırıl. Ma'at dedi: Klavyeniz kirli iken bile ne kadar temizmiş. Benim klavyeden daha 1 ay önce temizlememe rağmen bol bol saç ve çekirdek kabuğu çıkar. Genişletmek için tıkla... Her klavyenin içi açılır mı? @The Spectre Kasanın içini neyle temizledin?
Pırıl pırıl. Ma'at dedi: Klavyeniz kirli iken bile ne kadar temizmiş. Benim klavyeden daha 1 ay önce temizlememe rağmen bol bol saç ve çekirdek kabuğu çıkar. Genişletmek için tıkla... Her klavyenin içi açılır mı? @The Spectre Kasanın içini neyle temizledin?
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 18 Ağustos 2020 #10 Furkiipman dedi: Kasanın içini neyle temizledin? Genişletmek için tıkla... Izopropil alkol ile hocam. Furkiipman dedi: Her klavyenin içi açılır mı? Genişletmek için tıkla... Hiç araştırmadım ama ben, aldigim klavyelerimi böyle sökerdim. Kirli olunca sevmiyorum.
Furkiipman dedi: Kasanın içini neyle temizledin? Genişletmek için tıkla... Izopropil alkol ile hocam. Furkiipman dedi: Her klavyenin içi açılır mı? Genişletmek için tıkla... Hiç araştırmadım ama ben, aldigim klavyelerimi böyle sökerdim. Kirli olunca sevmiyorum.