U Umut Yıldız 23 Decapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 40 31 Mart 2020 #1 Kasanın içini temizlemeyi düşünüyorum. Sizce kasayı süpürge ile mi yoksa saç kurutma makinesinin soğutucu kısmı ile mi temizlemeliyim? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mart 2020
Kasanın içini temizlemeyi düşünüyorum. Sizce kasayı süpürge ile mi yoksa saç kurutma makinesinin soğutucu kısmı ile mi temizlemeliyim?
emresalvation Hectopat Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 176 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek biyolog 31 Mart 2020 #2 Süpürge daha güçlü. Eski bir dış fırçası ile ara yerleri silebilir ayni anda süpürge ile çekersiniz. Boştaki pinlere filan dikkat edin bükmeyin.
Süpürge daha güçlü. Eski bir dış fırçası ile ara yerleri silebilir ayni anda süpürge ile çekersiniz. Boştaki pinlere filan dikkat edin bükmeyin.
Denis25 Centipat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 332 31 Mart 2020 #3 Çok fazla tozlu ise süpürge daha iyi olur, saç kurutma makinesi ile etrafı toz duman edersiniz. Şahsen ben 3 ayda bir elektronik aksamlar hariç her tarafı ıslak mendil ile temizliyorum.
Çok fazla tozlu ise süpürge daha iyi olur, saç kurutma makinesi ile etrafı toz duman edersiniz. Şahsen ben 3 ayda bir elektronik aksamlar hariç her tarafı ıslak mendil ile temizliyorum.