Rehber Kasa Tier List

Önde ve üstte ızgaraları olmamasına rağmen yandaki ufak ızgaralardan kabul edilebilir oranlarda hava alıyor olsa gerek, Tomshardware'in testinde Phanteks P400A (Tier A+) ve Corsair 220T Airflow (Tier C+) ile benzer sıcaklık değerlerine ulaşmış. Hatta sıvı soğutma kullanılan senaryoda ekran kartı sıcaklığı rakiplerinden fark edilir derecede düşük çıkıyor, tabii CPU sıcaklığı artıyor bu durumda ama throttle oluşabilecek sıcaklıklara çok uzak değerler her halükarda.

Neyse rehber faydalı ve güzel, umuyorum Türkiye'de pek satılan modeller olmasa da Ncase M1, Louqe Ghost S1, Louqe Raw 1, Lian Li Q58 gibi Mini ITX kasalar da bir şekilde rehberde yer bulur. Belki Türkiye'de satışı olmayan modeller farklı bir renkle gösterilebilir.

Benim kasa(Gametech velar mesh) çok kötü biliyorum da bari D kadar kötü olmasaydı. Bu arada baktım epeyden benim kasaya, çelik kasa yazıyor ama tüy gibi hafif. Yanlış mı yazmışlar hocam?
Spec Delta'ya da plastik yazmışlar.

Sharkoon Night Shark sahibiyim F grubunda yer alıyor. Evet tasarımsal olarak ben de şık bulmuyorum fakat PSU konumlandırması üstte olması sebebiyle alışagelmedik bir hava sirkülasyonu tasarımı var.
Eski tip kasalardaki gibi. Aslında ben üstte olmasını daha çok seviyorum. Keşke PSU yeri üstte olan kasaların sayısı daha fazla olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…