Rehber Kasa Tier List

Phanteks P600S seçeneğinde ses yalıtımı var. Şu an en ucuz satın alma linki 2750 TL falan olması lazım Akakçe'de veya QP Bilişim'de.
Peki bu bütçede kriterlerimi görmezden gelerek siz ne tavsiye edersiniz? (Sadece Ekran kartı dikey takılacak )
Bu arada farklı bir tavsiyede bulunmazsanız bahsettiğiniz kasayı almayı düşünüyorum. Teşekkür ederim.

Eğer görsellik istiyorsan ve fan masrafından kaçmam diyorsan O11 Dynamic (2500 TL) / O11 Dynamic Razer RGB (2700 TL) alıp içini fanlarla doldurursan çok şık gözükür. P600S ise daha oturaklı, daha sade ve daha sessiz bir kasa.

Bu arada O11 için dikey ekran kartı aparatı alman gerekiyor.

Aopen kasamı 17 sene götürmüştüm İçine sırasıyla GT 430, GTX 560 Ti, GTX 680, GTX 670 ve GTX 1660 Super girdi

Ben de 10 seneye yakın Dell Dimension 8100 bilgisayarı kullandım. Donanım değişikliği yapmamıştım. Güzeldi o eski siyah ve metalik gri kasalar.

Phanteks P600S seçeneğinde ses yalıtımı var. Şu an en ucuz satın alma linki 2750 TL falan olması lazım Akakçe'de veya QP Bilişim'de.
Phanteks P600S
Bahsettiğimiz kasayı Sipariş verdim. Ancak dikey ekran kartını oturtmak için sanırım gerekli parçalar yok kasada. Uygun bir kit almak gerekiyor. Riser var ama oturtmak için aparat kasadan çıkıyor mu?

1000TL civarı ne önerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…