Rehber Kasa Tier List

Hocam P500a ile P600s arasında ne kadar fark var açıkça anlatabilir misin öyle ahım şahım bir fark var mı soğutma sirkülasyonu vs.
Bende şöyle bir ekleme yapayım. @BerkayZ87 hocamın bu tarz bir karşılaştırma konusunda bir yorumunu görüp tercihimi P600S'den yana kullanmıştım. Yanlış hatırlamıyorsam şöyle bir şey demişti P500A'da bulunan fan ve LED şeridi istediğin markadan istediğin uyumlulukta alabilirsin fakat P600S'de bulunan ses yalıtımını satın alamazsın. Şahsen sesi kesmesi benim pek umurumda değil fakat neden daha işlevsel bir özelliği ve daha iyi malzeme kalitesini tercih etmeyeyim ki diye düşünmüştüm.

Dls 480 için bazıları fanı bir tık sesli falan diyor bildiğiniz böyle bir sorunu var mıydı?
Evet, fanları biraz sesli ancak dahili kasa fanlarının çoğu dandik oluyor zaten. Bende Lancool II Mesh var ve onun dahili fanları bile dandik. Elle BIOS'tan ayar çektim düzeldi.

Çok sağolasın yardımcı olduğun için

Sağ olasın peki şu anki P600s in fiyatı en ucuz 3800TL bu fiyat bu kasa için normal midir?

Hocam P500a düşünüyordum fakat o indirime girmemiş bunu alsam kapakları açık kullansam P500a gibi hava akışı iyi midir bunun da bilgilerinizi paylaşır mısınız?

Hocam P500a düşünüyordum fakat o indirime girmemiş bunu alsam kapakları açık kullansam P500a gibi hava akışı iyi midir bunun da bilgilerinizi paylaşır mısınız?

Kapakları açık iken bir sorun olacağını ben sanmıyorum sonucta önü açık 500a gibi rahat hava emecek.
@BerkayZ87 hocam aldım kasayı çok sağ ol tekrar. Fakat sormak istiyorum bu kasaya DVD RW nereye takacağız )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…