Rehber Kasa Tier List

Powerboost vk p3301b

Hocam bu model nasıl ?

@BerkayZ87 hocam P600S için Intel uyumlu kule tipi soğutucu önerebilir misiniz? Uygun fiyatlı olarak ben Snowman X6 ve T6 Ultra gördüm sizin düşünceniz ve tavsiyeniz nedir RGB olmasa daha iyi olur olurda da sıkıntı değil
Birde hocam id cooling fan almayı düşünüyorum 4 adet 12cm tavsiye eder misiniz fiyat performans açısından iyi biliyorum fakat yanlışım varsa düzeltin lütfen.

Son düzenleme:
Phanteks P600S modelinde önde ve üstte toz filtresi yok galiba. Kullanan arkadaşlar bilgilendirirse çok makbule geçer.

Ellerinize sağlık. SFF kasalar hakkında birkaç önerim olacak.

Topluluklardan yemediği küfür kalmayan Evolve Shift serisinin S+ Tier; neredeyse tüm SFF toplulukları içinde övgüyle bahsedilen F/P Mini ITX kasa NR200P'nin ise S Tier'de olması kafamı karıştırdı. Evolve serisi gerçekten gerek hava akışı tasarımı gerekse parça uyumluluğu ve kablolama sorunları ile sıkıntılı bir seri. Bİr bakıma ROG Z11'in mühendislik görmüş versiyonu diyebiliriz.

Ayrıca NZXT kasalar haklı olarak gömülmüş, hele ki yeni çıkan H5'lerin incelemelerini izledikten sonra bir kasa üreticisi kalitede nasıl geriye gider diye düşünmedim değil. Ancak NZXT'nin H1 kasası değerlendirilmeyi hak ediyor diye düşünüyorum. Hem NZXT bu kasada topluluğu dinleyip düzgün revizeler yaptı, hem de kasa NR200P Max gibi takılı soğutucu ve PSU ile geliyor ki gerçekten uygun fiyata geliyor.

Son olarak S ve S+ Tier olabileceğini düşündüğüm mihmandar SFF kasaları yazmak istedim. S/S+ düşüncem bu kasaların çoğunun topluluk içinden doğmuş olması ve yine neredeyse tamamının el yapımı olması.

• Loque RAW S1
  • Loque Ghost S1
  • Streacom DA2
  • Velka 3/5/7
  • DAN A4-SFX
  • Dan C4-SFX
  • Lian-Li & Dan A4-H2O
  • NCase M1
  • FormD T1
  • SSUPD Meshlicious

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…