Rehber Kasa Tier List

Bende de eski ve ölü sayılacak bir tablet var. LCD ekran modu yapmak isterim. Nasıl yaptığınızın rehberini atar mısınız acaba?

@BerkayZ87 @The Man From E.A.R.T.H. Deepcool Matrexx 70 kullanıyorum. Türkiyede bildiğim kadarıyla incelemesi yok, kullanıcı sayısı çok az ve artık satılmayan bir kasa. Sorunuz varsa yardımcı olabilirim. Tier'ini daha iyi belirlemek adına.

Maalesef herhangi bir rehber hazırlayamadım hocam.

Alıcı gözüyle baksanız Phanteks P600S vs Lian Li Dynamic EVO Beyaz + Mesh Kit arasında hangisini tercih edersiniz? Fiyat farkı çok dert değil ama P600S 2600 civarına düşüyor onun için beklemem lazım. Dynamic EVO 3900 + Mesh Kit 400 TL. Açıkçası kalbim P600S dese de hem eski kasamla birebir aynı iç dizayn olması hem de görünüşünü beğenmemem sebebi ile diğerini tercih etmeme yol açıyor sizce hangisi? Lian Li alırsam içini hemen fanlarla döşeyemem. Elimde fazladan 3X Arctic P12 fanlar var şimdlik olnları takacağım sonra RGB geçerim.

Listede göremediğim Lian Li Dynamic EVO çok farklı kasa değil normal modelinden ama gerek modülerliği, gerekse ters sistem kurulabildiği için bence S+ tier hak ediyor ne dersin?
Hocam cevap belli. Sessizlik, kablolama, sessizliğe rağmen iyi bir soğutma istiyorsanız phanteks p600s bana sessizlik lazım değil görünüş istiyorum diyorsanız diğer kasaya bakın derim . Kasanın ön paneli kapalıyken bence kötü durmuyor ama ben yine de monitöre çaprazlamasına koyuyorum için RGB dolu gayet de doyurucu ve heybetli bir kasa.

Phanteks Enthoo Evolv ATX TG var iç dizayn olarak çok aşırı benzer hatta aynı gibi. Dıştan da sadece önde üstte panel var diyebiliriz. Farklı bir şey olsun istedim ama Lian Li sıcaklık değerlerleri çok iyi değil gibime geliyor. En azından ekran kartına direk hava üflemeyecek. Öne mesh kit takarsam farklı kasaya dönecek. O yüzden Lian Li'den vazgeçtim.
P500A'ya da P600S olarak düşünüyorum şu an. P600S daha mantıklı gibi P500A biraz daha hoş geliyor gözüme. Mat beyaz olsa düşünmez P600S alırdım ama 1 yıl önce çıkan kasa halen TR'de yok...

Valla bırakın mat beyazı diğer modelleri de bitiyor. qp bilişimde de kalmadı sadece inventusta var kasa.

Vallahi bırakın mat beyazı diğer modelleri de bitiyor. Qp bilişimde de kalmadı sadece inventusta var kasa.

Haklısın. Grisini alacaktım stokta yok yazıyor. Siyah ya da Beyaz kaldı. Beyazı bir garip duruyor tam beyaz olmadığı için... Siyahı da bendeki kasanın birebir aynısı gibi Bakalım ne alacağız.

Arkadaşlar, önü ve üstü mesh, yanları metal (camsız) model bildiğiniz kaliteli kasa var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…