Rehber Kasa Tier List

Dynamic EVO alıp öne bir de mesh kit atsam miss gibi olur gibi.

Kesinlikle, ben görsel açıdan tercih etmeyeceğim gibi duruyor meshi şimdilik. Ama siz isterseniz alabilirsiniz.

Hayırlı olsun toplam ne kadara geldi? Kasa ne kadardı onu da merak ettim.

Teşekkürler. Kasa Harbor grey rengini aldım 3800 TL, 3 tane de 3'lü paket SL120 V2 aldım tanesi 2100'den, toplam 10 bin tuttu.

Kasa fiyatı çok iyiye gelmiş ama fan olayını tahmin ettiğim için fanlı kasa tercih edip kurtarmıştım Güzel gözükecektir ama.

Kasa fiyatı çok iyiye gelmiş ama fan olayını tahmin ettiğim için fanlı kasa tercih edip kurtarmıştım Güzel gözükecektir ama.

Evet kasa fiyatını görünce düşünmeden aldım, normalde beyaz kasa tercih etmeyi düşünüyordum. Fanlara gelince evet ülkemiz de çok pahalı aslında fanlar da ucuza geldi 3000 TL'den aşağı düzgün fan yok ücüzü.

Hocam almayı düşündüğüm bir kasada Vento neptune VG07F modeli var fakat burada aynı modellerin hepsini F e almışsınız. Bilginiz varsa o kasa hakkında ne düşünüyorsunuz ve beğenmediğiniz ne gibi yönleri var acaba Vento kasaların?

Hocam baktığınız kasa alınabilecek en ucuz kasalardan. Görünüşü hoşuna gidiyorsa al geç.

Ben de iş yerine sistem toplarken en ucuzları seçmiştim. DeepCool CC560 almıştım. Memnun kaldılar hem kalite hem görüntü olarak. O şekilde biraz daha bilindik ve düzgün tasarımlı markayı bul al. Hepsi aynı hemen hemen.
Ben bu kasayı 1650 liraya almıştım sonra 2650 olmuştu. Bak şu an 1900 civarında hem de 650W güç kaynağı var. Tabii ki üst düzey sistem için güç kaynağı iyi diyemem ama bu güç kaynağını almaya kalksan bile sırf kasa parasına yakın.

Arkadaşlar ben bir kasa aldımda pek anlamıyom ismi ASUS GX 601. Kötümü arkadaşlar, tierlistteki durumu nedir? anca bunu alabildim napiym satimmi kötüyse yardımlarınızı bekliyorum ürün linki:Pazarama

Her şey iyi güzel ama Zalman S4 Plus daha fazlasını hak ederdi. Kullanıyorum ve hava akışı gerçekten iyi sepserin sistem.

Emeğinize sağlık hocam çok uğraşıp müthiş bir iş başarmışsınız.

darkFlash aquariustan durumlar nasıl 2 senedir sıkıntısız kullanıyorum 650 80+ Bronze'la.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…