Arkadaşlar, test için kullanılan açık montaj yapıp kasalar (kasa diyorum ama ne tam bilmiyorum) masaüstüne koyup açık şekilde kullanmak istiyorum bende. O kasa montaj grubunu (adı neyse tekrardan) nereden bulabilirim bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar, test için kullanılan açık montaj yapıp kasalar (kasa diyorum ama ne tam bilmiyorum) masaüstüne koyup açık şekilde kullanmak istiyorum bende. O kasa montaj grubunu (adı neyse tekrardan) nereden bulabilirim bilgisi olan var mı?
Bu bayağı güzelmiş, okuduktan sonra araştırdım Türkiye'de yok şu an, (test bench dendiğini öğrendim sayenizde sağ olun) AliExpress'te benzerlerini buldum bir tanesi bayağı hoşuma gitti. Alırsam sanırım onu alacağım.
Kasa: Corsair graphite series 730t.
CPU soğutucu: Noctua NH-D14
Anakart: ASUS ROG STRIX B550-XE Gaming Wi-Fi
Ekran kartı: Asus Rog Strix 3070ti
Sistemim bu şekilde bunların rahat sığacağı bir kasa arıyorum. Görselliğe pek takıntılı değilim.
İçi ferah olsun parçalar serin çalışsın beklentim bu yönde. Şu anki sistemde 70C°-75C° çalışıyor. Şanlıurfa sıcağında bu sıcaklığı düşürmem lazım yaz daha gelmedi. Max 6.000 bütçem var. Kasa tavsiyelerinizi bekliyorum.
Teşekkürler.