Rehber Kasa Tier List

S+ veya S listesinde en ucuz kasa hangisi?
Benim kasayı değiştireyim bari.
Normal şartlarda değiştirmene gerek yok diyecektim, 3070 Ti ve 32GB GTZN görünce fikir değiştirdim Her kasa kendi seviyesinde güzel ama senin kasa gerçekten düşük kalmış o GPU'ya.
CA200M şu an 950 lira.
Corsair Spec Delta RGB F tier kasa varmış bende çok mu kötü ya ben seviyorum kasamı
Hazır sistemlerde bolca geliyor, kullanılmayacak bir kasa değil. Ancak özel para verilmemesi gereken bir kasa. Mesela şu an en ucuz 1100'e buldum, içinde VS550 olanı ki VS550 de çok iyi değil. Bunun yerine birazcık zorlarsın kendini, 1200-1300 gibi bir şeye mesela Galax Revolution 01 ve HV Pro 550W alırsın.

Evet hazır sistem olarak almıştım bende baktım tek fiyatı 1200 lira falan dı o zaman dedim bu kasa müthiş(bide corsair alıyosun havası var) içindeki PSU 550W değil benimkinin ama kasa modeli aynı.

Evet hazır sistem olarak almıştım bende baktım tek fiyatı 1200 lira falandı o zaman dedim bu kasa müthiş(bir de Corsair alıyorsun havası var) içindeki PSU 550W değil benimkinin ama kasa modeli aynı.
Hazır sistemlerde zaten özel para vermediğin için bir yere kadar göz ardı edebiliyorsun, özellikle bazı indirimlerde zaten kasa ve PSU beleşe gelmiş gibi bir şeye geliyorlar.
Kasanın model kodunun son iki hanesi 2X şeklindeyse VS serisi, 3X şeklindeyse CV serisi bir PSU'ya sahipsin demektir.

Bu rehber 1 yılımızı alır, yoksa benim de çok hoşuma giderdi öyle yapmak Değerli yorumun için teşekkürler.

Öyle bir şeyi yapmayı biz de planladık ama tahmin edebileceğin gibi bu aşırı zaman isteyecek bir şekil, o yüzden konuyu bu şekil açtık. Şimdilik
Bu konularda iyi olan yabancı alışveriş siteleri falan yok mu oradan kopya çekilse falan ya da direk oranın linki alsak?

Bende de Corsair 5000D Airflow kasa var. Artic 280mm'lik sıvı soğutma var. Kasanın içinden üstte push pozisyonda takamıyorum bu kadar büyük bir kasada bile. Fanları kasanın tepesine aldım Pull pozisyonunda kullanıyorum. Verimi düşüyor mu bilemedim. O yüzden ve birazda kasanın önüne 3 tane 140'lık takma açısından Phanteks Eclipse P500A DRGB düşünüyorum tabi elimdeki satabilirsem. Bu klasmanda başka ne önerebilirsiniz?

P500A DRGB'nin şu anki fiyatının 2500-2600 TL olduğunu düşünürsek alternatif olarak bu kasa var;
@emrah_8 Silent Base 802'nin üste 280mm destek vermediğini unuttum, o yüzden onu sildim.

Son düzenleme:
@BerkayZ87 @The Man From E.A.R.T.H.
Hocam geçen gün İtopya'dan aldığımız hazır sistemde Corsair Spec Delta RGB kasa vardı ve değiştirme imkanı yoktu benzer fiyattaki kasalarla. Ne gibi problemler olur? i3 10105F + GTX 1660 Ti var sistemde. Çok mu ısınırlar?

Ekran kartı modeline bağlı. İşlemciyi basit bir hava soğutmayla vs. kullanırsan ısınma problemi olmaz, o kadar güç tüketen ve ısınan bir işlemci değil.

Ekran kartı modeline bağlı. İşlemciyi basit bir hava soğutmayla vs. kullanırsan ısınma problemi olmaz, o kadar güç tüketen ve ısınan bir işlemci değil.
ASUS TUF Gaming çift fanlı model hocam.
Hocam eğer çok ısınacaksa gelir gelmez satar farklı bir kart/kasa bakarız.
@BerkayZ87

ASUS TUF Gaming çift fanlı model hocam.
Hocam eğer çok ısınacaksa gelir gelmez satar farklı bir kart/kasa bakarız.
@BerkayZ87
Hocam, deneyip görmek lazım. Parçalarınız öyle çok über süper ısınacak kartlar değiller. TUF'un 16xx serisi biraz ısınıyordu ancak yeni modeller düzeltilmiş olabilir, geldiğinde denersiniz.

Hocam, deneyip görmek lazım. Parçalarınız öyle çok über süper ısınacak kartlar değiller. TUF'un 16xx serisi biraz ısınıyordu ancak yeni modeller düzeltilmiş olabilir, geldiğinde denersiniz.
Anladım hocam. Birazdan kasalarla ilgili bir konu açıp sizi etiketleyeceğim haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…