radyoaktifmantı Centipat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 15 21 Nisan 2020 #1 Hepinize merhaba. Kasa toplamayı düşünüyorum elimde bütün para yok. Para geçtikçe malzemeleri ekleyip kasayı toplamayı düşünüyorum. Sizce hangi parçayla başlamalıyım hocam.
Hepinize merhaba. Kasa toplamayı düşünüyorum elimde bütün para yok. Para geçtikçe malzemeleri ekleyip kasayı toplamayı düşünüyorum. Sizce hangi parçayla başlamalıyım hocam.
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.813 Çözümler 26 Yer Muğla 21 Nisan 2020 #2 radyoaktifmantı dedi: Hepinize merhaba. Kasa toplamayı düşünüyorum elimde bütün para yok. Para geçtikçe malzemeleri ekleyip kasayı toplamayı düşünüyorum. Sizce hangi parçayla başlamalıyım hocam. Genişletmek için tıkla... Bence ilk en fazla fiyatı yükselen parçayı al mesela anakart fazla fiyatı artmıyor ama RAM ve ekran kartı veya işlemci fiyatı bir anda artıyor ucuz indirime getirdinmi direkt o 3lüden birini al bence.
radyoaktifmantı dedi: Hepinize merhaba. Kasa toplamayı düşünüyorum elimde bütün para yok. Para geçtikçe malzemeleri ekleyip kasayı toplamayı düşünüyorum. Sizce hangi parçayla başlamalıyım hocam. Genişletmek için tıkla... Bence ilk en fazla fiyatı yükselen parçayı al mesela anakart fazla fiyatı artmıyor ama RAM ve ekran kartı veya işlemci fiyatı bir anda artıyor ucuz indirime getirdinmi direkt o 3lüden birini al bence.