Öncelikle foruma baştan aşağıya bakmama rağmen konuyu açmak için en uygun yerin burası olduğunu düşündüm. Hatalı olduysa kusura bakmayın.
Bir anlık hevesle logoyu yapıştırdım ancak kasayı iade edicem. Çok güçlü bir şekilde yapışmış durumda bir türlü sökemedim. Sökmenin bir yolu var mıdır ?
Sökmek için saç kurutma makinası ile birkaç dk. ısıtabilirsin. Yada kolonyağı döküp nemlendirip sökebilirsin. O da olmadı bıçak ile hafif şekilde arasına geçirip sökülür. Ancak sonrasında logo kullanılma hale gelebilir(yapışkanı), bunu da uhu ile tekrar yapışmasını sağlayabilirsin.
Sökmek için saç kurutma makinası ile birkaç dk. ısıtabilirsin. Yada kolonyağı döküp nemlendirip sökebilirsin. O da olmadı bıçak ile hafif şekilde arasına geçirip sökülür. Ancak sonrasında logo kullanılma hale gelebilir(yapışkanı), bunu da uhu ile tekrar yapışmasını sağlayabilirsin.
Saç kurutma makinesi ile ısıttıktan sonra bıçakla fazla zorlamadan ve çizmeden çıkarabildim. Yapışkanları hala oldukça sağlam duruyor yeni kasaya sıkıntısız yapıştırabilirim.