M Muh.Bay Hectopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #1 Merhaba, yeni bir hazır sistem aldım. Bugün geldi ama kasanın üzerinden fan renkleri değişmiyor. Nasıl çözebiliriz bu işi? Sanırım kablolama yanlış yapılmış. Çünkü kasa ve anakart bunu destekliyor. Anakart MSI A520M-apro
Merhaba, yeni bir hazır sistem aldım. Bugün geldi ama kasanın üzerinden fan renkleri değişmiyor. Nasıl çözebiliriz bu işi? Sanırım kablolama yanlış yapılmış. Çünkü kasa ve anakart bunu destekliyor. Anakart MSI A520M-apro
GamerBey Picopat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 255 Çözümler 2 5 Eylül 2024 #2 Kasada fan kontrolcüsü var mı? Artı 0 Eksi
KS KS M Muh.Bay Hectopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #3 Var hocam destekliyor. Pc hocasının sistemi. Adam videoda değişiyor renkleri. Ama ben kablolamadan anlamadığım için sorunu çözemedim Artı 0 Eksi
Var hocam destekliyor. Pc hocasının sistemi. Adam videoda değişiyor renkleri. Ama ben kablolamadan anlamadığım için sorunu çözemedim
GamerBey Picopat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 255 Çözümler 2 5 Eylül 2024 #4 Hocam kasanın arka kapağını açıp fotoğraf atabilir misin? Artı 0 Eksi
KS KS M Muh.Bay Hectopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #5 GamerBey dedi: Hocam kasanın arka kapağını açıp fotoğraf atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Buraya fotoğraf nasıl atılıyor hocam? Kasanın arkasında bağlanmamış kablolar var? GamerBey dedi: Hocam kasanın arka kapağını açıp fotoğraf atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam kablonun birini takmayı unutmuşlar. Takınca çalıştı. Teşekkür ederim Dosya Ekleri Screenshot_2024-09-05-17-07-10-905_com.miui.gallery.jpg 56,7 KB · Görüntüleme: 32 Son düzenleme: 5 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
GamerBey dedi: Hocam kasanın arka kapağını açıp fotoğraf atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Buraya fotoğraf nasıl atılıyor hocam? Kasanın arkasında bağlanmamış kablolar var? GamerBey dedi: Hocam kasanın arka kapağını açıp fotoğraf atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam kablonun birini takmayı unutmuşlar. Takınca çalıştı. Teşekkür ederim
GamerBey Picopat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 255 Çözümler 2 5 Eylül 2024 #6 Muh.Bay dedi: Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Artı 0 Eksi