Arkadaşlar başlıkta da yazdığım gibi portum çalışmıyor. Söküp baktığımda ise porttan giden kablo takılı değilmiş. Soruma gelecek olursak ben bu kabloyu nereye takacağımı bulamadım. Anakartın modeli ASUS Prime 660.
U32G1_E3 yazan bir giriş var anakartın üzerinde orası olabilir mi? Kartın ve anakarttaki portun resmini aşağıya ekliyorum.
Arkadaşlar başlıkta da yazdığım gibi portum çalışmıyor. Söküp baktığımda ise porttan giden kablo takılı değilmiş. Soruma gelecek olursak ben bu kabloyu nereye takacağımı bulamadım. Anakartın modeli ASUS Prime 660.
U32G1_E3 yazan bir giriş var anakartın üzerinde orası olabilir mi? Kartın ve anakarttaki portun resmini aşağıya ekliyorum.
Evet, fotoğrafını attığın yere takıyorsun.
Sistemi kim topladıysa görmemiş olmalı veya direkt bihaber olmalı. Gerçi PRIME B660-PLUS D4 anakartta ön USB Type-C'nin yeri çok kötü, görmemiş olması da çok şaşırtıcı olmamalı .
Evet, fotoğrafını attığın yere takıyorsun.
Sistemi kim topladıysa görmemiş olmalı veya direkt bihaber olmalı. Gerçi Prime B660-Plus D4 anakartta ön USB Type-C'nin yeri çok kötü, görmemiş olması da çok şaşırtıcı olmamalı .