SrYED Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #1 Kasadaki 2 fan, ekran kartında 1 fan, sıvı soğutma fanı biraz titriyor gibi. Neden öyle oluyor acaba? Normal mi yoksa sorun teşkil eder mi?
Kasadaki 2 fan, ekran kartında 1 fan, sıvı soğutma fanı biraz titriyor gibi. Neden öyle oluyor acaba? Normal mi yoksa sorun teşkil eder mi?
RKDeviants Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 182 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: İntel Core İ5 11400H Ekran Kartı: RTX 3050Tİ 16GB RAM 3200mhz Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #2 Bence bakmalısınız ileride sorun çıkabilir montaj sırasında bir şeyler olmuş olabilir.
SrYED Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #3 RKDeviants dedi: Bence bakmalısınız ileride sorun çıkabilir montaj sırasında bir şeyler olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Fanları söküp tekrar takmıştım ondan mı olmuştur sence? Nasıl taksam düzelir? Bir de ekran kartı fanı neden öyle acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mart 2023
RKDeviants dedi: Bence bakmalısınız ileride sorun çıkabilir montaj sırasında bir şeyler olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Fanları söküp tekrar takmıştım ondan mı olmuştur sence? Nasıl taksam düzelir? Bir de ekran kartı fanı neden öyle acaba?
RKDeviants Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 182 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: İntel Core İ5 11400H Ekran Kartı: RTX 3050Tİ 16GB RAM 3200mhz Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #4 SrYED dedi: Fanları söküp tekrar takmıştım ondan mı olmuştur sence. Nasıl taksam düzelir. Bir de ekran kartı fanı neden öyle acaba? Genişletmek için tıkla... Ekran kartını bilemem belki taktığında bir temassızlık olmuştur en iyisi bilen biri ile güzelce çıkarıp tekrar takın.
SrYED dedi: Fanları söküp tekrar takmıştım ondan mı olmuştur sence. Nasıl taksam düzelir. Bir de ekran kartı fanı neden öyle acaba? Genişletmek için tıkla... Ekran kartını bilemem belki taktığında bir temassızlık olmuştur en iyisi bilen biri ile güzelce çıkarıp tekrar takın.
SrYED Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #5 RKDeviants dedi: Ekran kartını bilemem belki taktığında bir temassızlık olmuştur en iyisi bilen biri ile güzelce çıkarıp tekrar takın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır o zaman halletmeye çalışacağım. Eğer devam ederse ne yapayım? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mart 2023
RKDeviants dedi: Ekran kartını bilemem belki taktığında bir temassızlık olmuştur en iyisi bilen biri ile güzelce çıkarıp tekrar takın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır o zaman halletmeye çalışacağım. Eğer devam ederse ne yapayım?
RKDeviants Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 182 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: İntel Core İ5 11400H Ekran Kartı: RTX 3050Tİ 16GB RAM 3200mhz Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #6 SrYED dedi: Tamamdır o zaman halletmeye çalışacağım. Eğer devam ederse ne yapayım? Genişletmek için tıkla... Eğer garantisi devam ediyorsa garantiye yoksa güvenilir bir bilgisayarciya gitmenize tavsiye ederim.
SrYED dedi: Tamamdır o zaman halletmeye çalışacağım. Eğer devam ederse ne yapayım? Genişletmek için tıkla... Eğer garantisi devam ediyorsa garantiye yoksa güvenilir bir bilgisayarciya gitmenize tavsiye ederim.
SrYED Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #7 RKDeviants dedi: Eğer garantisi devam ediyorsa garantiye yoksa güvenilir bir bilgisayarciya gitmenize tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Yeni aldım 1 haftalık. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mart 2023
RKDeviants dedi: Eğer garantisi devam ediyorsa garantiye yoksa güvenilir bir bilgisayarciya gitmenize tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Yeni aldım 1 haftalık.
RKDeviants Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 182 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: İntel Core İ5 11400H Ekran Kartı: RTX 3050Tİ 16GB RAM 3200mhz Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #8 SrYED dedi: Yeni aldım 1 haftalık. Genişletmek için tıkla... O zaman düşünmeden garantiye gidin.
SrYED Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #9 RKDeviants dedi: O zaman düşünmeden garantiye gidin. Genişletmek için tıkla... İleride sorun yapar mı? Gitmeye gerek var mı ki? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mart 2023
RKDeviants dedi: O zaman düşünmeden garantiye gidin. Genişletmek için tıkla... İleride sorun yapar mı? Gitmeye gerek var mı ki?
RKDeviants Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 182 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: İntel Core İ5 11400H Ekran Kartı: RTX 3050Tİ 16GB RAM 3200mhz Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #10 SrYED dedi: İleride sorun yapar mı? Gitmeye gerek var mı ki? Genişletmek için tıkla... Ansızın bakmışsın artik titremeyi bırak dönmüyor olabilir bu da islemcinin sıcaklığını arttırıp bilgisayarina zarar verebilir sahsi olarak diyorum ben giderdim.
SrYED dedi: İleride sorun yapar mı? Gitmeye gerek var mı ki? Genişletmek için tıkla... Ansızın bakmışsın artik titremeyi bırak dönmüyor olabilir bu da islemcinin sıcaklığını arttırıp bilgisayarina zarar verebilir sahsi olarak diyorum ben giderdim.