Kasa ve Fan Uyuşmazlığı

cyber38

Hectopat
Thermaltake commander ms-i 700w kasam var. Soğutucu eklemek istiyorum. Ön, üst ve altına. Üste fan oturmuyor, ramin çıkarıp/takma butonuna değiyor. Ne yapmalıyım? Kasanın o bölgesi için söylediği fan 120x120x25mm. Bende de bu var, fakat dediğim gibi sığmadı. Ne yapabilirim?

Thermaltake commander ms-i 700w kasam var. Soğutucu eklemek istiyorum. Ön, üst ve altına. Üste fan oturmuyor, ramin çıkarıp/takma butonuna değiyor. Ne yapmalıyım? Kasanın o bölgesi için söylediği fan 120x120x25mm. Bende de bu var, fakat dediğim gibi sığmadı. Ne yapabilirim?

Slim (ince) 120 mm'lik fanlar var. Bulabilirseniz işinizi görür.

Önerileriniz için teşekkür ederim, kasanın içi bu durumda. Hava sirkülasyonunu nasıl daha iyi ayarlayabilirim?
s42qp.jpg

Kablo düzeni gerçekten çok karmaşık olmuş, daha düzenli bir şekilde tutmaya çalışın. Artı alacağınız fanlarda giren CFM değeri ile çıkan CFM değeri eş veya yakın olursa ısınan havayı dışarı atmak daha kolay olacaktır. Üst panele fan takmak için slim tipi fanlardan alabilirsiniz veya kasa modlama sitelerinde satılan üst panellere bakabilirsiniz. Ön panele ve arka panele iyi CFM değerine sahip 2 fan bile yeterli olacaktır. Tabii sıcaklık değerleri de önemli şu an ki.

Kasayı az da olsa toparladım, fanları takmak ve gereken hava akışını sağlamak için gerekli boşluk var. Fanı monte ettikten sonra fandan gelen erkek molexi, psu dan gelen dişiye taktıktan sonra aklıma birşey takıldı. Psu dan gelen kabloda anakarta takılan bir kısım daha var. Bu anakarta Cha fan 2 gibisinden yazıyor. O kabloyu oraya takmam gerekir mi?

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı