Kasa ve güç kaynağı önerisi

Aralarında ben bir fark göremiyorum. Artifacts hatalarının en az olduğu marka Powercolor. İkisi de pişman etmez Ama ben olsam Powercolor alırdım.
 
Yine ben arkadaşlar :D. Ekran kartı sipariş ettim bekliyorum bakalım.
O kartı gelene kadar ben size 2 3 kasa sunayım.
Gigabyte if-233 700W Midt Atx Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar
Yoksa
Corsair Vs Serisi 650W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar
İle
Zalman Z5 Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar

Birde z5 plus ile z5 var ama Vatan'da sadece z5 var. Z5 de usb 3.0 yok sizce çok büyük etkisi olur mu?
Bir de 650w sorun cıkarıcakmı ne olacak bunu tam olarak bilen varsa söylesin lütfen. Bazıları max. Perf. Vermez diyorlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 970 600W PSU ile sıkıntı çıkarmaz 650W yeterli yani. Kasada 3.0 olmaması bence büyük eksi. Bütçeniz yetiyorsa Corsair Graphite 230T kasasına bakmanı öneririm. Çok şok bir kasa.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı