Çözüldü Kasa ve monitör güç kabloları karıştı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

gırtlak kanseri

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar evden taşındığımız için bilgisayarı toparlarken. Monitör ve kasanın güç kablolarını poşete koyacaktım ve karıştı. Hangisi hangisinin nasıl öğrenirim?

(Kablonun birinde xinbaihui yazıyor ve ikisinde de 10v ve 250v yazıyor kasamın markası BitFenix monitörüm MSI)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar evden taşındığımız için bilgisayarı toparlarken. Monitör ve kasanın güç kablolarını poşete koyacaktım ve karıştı. Hangisi hangisinin nasıl öğrenirim?

(Kablonun birinde xinbaihui yazıyor ve ikisinde de 10v ve 250v yazıyor kasamın markası BitFenix monitörüm MSI)

Kasa kablosu daha büyük sanırsam, ayrıca Xinbaihu gibi markalar monitör üreticileri tarafından kullanılıyormuş genellikle.

Yüksek voltaj değerli olanı kasa için kullanın.
Voltaj değerlerinin aslen çok da önemi yok fakat kaliteli ve yüksek voltajlı ve yeni olan kabloyu kasaya(PSU'ya) takın.

Kasa kablosu daha büyük sanırsam, ayrıca Xinbaihu gibi markalar monitör üreticileri tarafından kullanılıyormuş genellikle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam görsel atsam bakabilir misiniz?
Kablo konusunda daha bilgili birinin yardım etmesı daha rasyonel olacaktır hocam.Aksi takdirde yanlış bilgilendirmem sonucunda bazı arızalar yaşama ihtimaliniz var.Siz resmi atın belki biri görüp yanıtlar,ama xinbaihu monitöründür kuvvetle muhtemel.

Kablo konusunda daha bilgili birinin yardım etmesı daha rasyonel olacaktır hocam. Aksi takdirde yanlış bilgilendirmem sonucunda bazı arızalar yaşama ihtimaliniz var. Siz resmi atın belki biri görüp yanıtlar, ama xinbaihu monitöründür kuvvetle muhtemel.

Taktım hocam kurdum herhangi bir bir problem gözükmüyor zaten 2 kablonunda Power ucu aynı o yüzden pek sorun etmedim dediğiniz gibi xinbaihui yazan kabloyu monitöre bağladım cevabınız için teşekkür ederim.

Taktım hocam kurdum herhangi bir bir problem gözükmüyor zaten 2 kablonunda Power ucu aynı o yüzden pek sorun etmedim dediğiniz gibi xinbaihui yazan kabloyu monitöre bağladım cevabınız için teşekkür ederim.
Önemli değil hocam, nice günlerde kullanın inşallah.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı