Kasa ve Power Supply Seçimi ?

erhanacikgoz1

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, sistemimi hazırladım pazartesi sipariş vereceğim.

Ancak daha önce hiç bilgisayar toplamadım, haftaya bilgisayarı aldığımda montajlama işleminde bana yardımcı olur musunuz ?

Aşağıdaki bilgisayarı topladım Power Supply ve kasa seçimi hakkında değişiklik yapmam gerekir mi?

Power Supply ile beraber gelen kasayı mı ? Yoksa ikisini de ayrı ayrı almam daha mı iyi.

Fiyatı uygun olsun istiyorum görüntü çok önemli değil işlevi önemli benim için istediğim özellikler:

- En geniş ekran kartları sığacak
-Kablo saklama olacak
-Soğutma iyi olacak
-Büyük kasa olacak
-USB 2.0 ve USB 3.0 ön tarafta 2 şer adet olmalı (mümkünse)
-Sistemime uygun ve ilerde geliştirilmeye açık olmalı
-Fiyat düşük tutulmalı

Birşeyler önerebilmemiz için max. bütçenizi belirtmeniz gerekli. ''Fiyat düşük tutulmalı'' dan kastınız ne kadar ?
Sisteminizdeki kasa ve PSU pek iyi değil, Kasa ve PSU'yu ayrı alman daha sağlam olur.
Dipnot: Anakartı aynı fiyat olan Asus H97M-E ile değiştirebilirsiniz.

250 TL Kasa + PSU fiyatı olarak ayırabilirim. Daha fazlasına çıkamam.
Anakart'ı Gamer serisinden seçmemin nedeni var.

Dipnot: Mümkünse Eksen Bilgisayardan Kasa ve PSU çıkartalım tüm ürünleri oradan alacağım.

Benim seçtiğim: www.eksenbilgisayar.com: AEROCOOL GT Advence (AE-GTA-500) 500W USB Ses Siyah Oyuncu Kasası - Ürün Kategorileri

Daha iyi gibi görünüyor, ancak PSU'dan şüpheliyim.

Asus H81-Gamer'da şu açıklama yazıyor:
* Intel® yonga seti sınırlaması nedeniyle H81-GAMER dört modül takılı olduğunda sadece tek taraflı bellekleri destekler ve maksimum DDR3 1066 Mhz hızında çalışırlar.

Yani 4 adet Ram takarsam hız düşecek ancak 2 tane taktığımda 1333 Mhz'da çalışacak.
Yanlış anlamadım umarım ?

Zalman benimde hoşuma gitti. Daha önce detaylı incelememiştim.

Tüm cevaplar için teşekkür ederim zalman da karar kıldım.

500 Watt PSU kaldırır herhalde sistemi

Montajlama da yardım alabilmek için yine Masaüstü Bilgisayar kısmından sormam doğru olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…