Kasa ve PSU önerileri

283156

Megapat
Makaleler
2
Arkadaşlar kasa ve PSU önerileri ikisi en fazla 600 olmasını istiyorum kaliteli olsu.

Frsiby, Gamepower, Rampage gibi markalar önermeyiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, size o markaları önerecek kadar bilgisiz kimse yoktur burda merak etmeyin.
Kasa ve PSU ayrı mı olsun istersiniz yoksa kasaya dahil PSU önerisi mi vereyim ?

Dün kurdum. Bence gayet iyi bir kasa.

Dark n10 pro kasa ve PSU da Highpower olabilir. Bütçene göre yazdım. Kasayı ikinci el alabilirsin çok önemli değil. Hatta birkaç güne Highpower 600w %80 Effiency Simplicity PSU'm boşa çıkacak, 1 yıl kullandım ve 1 yıl daha garantisi var ilgilenirsen. Baştaki öneriyi inan kendi PSU'mu satmak için yapmadım, sıfır alacaksan yine Highpower bak diye dedim. Corsair falan da olabilir, onun da f/p PSU'ları mevcut.

Kasa olarak Aerocool Aero One Frost RGB tercih edebilirsin. Önü kapalı cam kasalardan alma. Emin ol pişman olursun. Mümkün olduğunca önü mesh yapıda olanları tercih et. PSU olarak High Power ve Sharkoon markası tercih edilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…