Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 22 Ağustos 2020 #11 Mike_Wazowski dedi: Bende ilk bunu düşünmüştüm fakat içinden kaç adet soğutucu fan çıkıyor bilmiyorum herhangi bir bilgide yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Corsair iCUE 220T MidTower RGB Tempered Airflow Smart Kasa Fiyatı Corsair iCUE 220T MidTower RGB Tempered Airflow Smart Kasa en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Burada daha ucuz. Önde 3 adet arkada 1 adet RGB fan bulunuyor.
Mike_Wazowski dedi: Bende ilk bunu düşünmüştüm fakat içinden kaç adet soğutucu fan çıkıyor bilmiyorum herhangi bir bilgide yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Corsair iCUE 220T MidTower RGB Tempered Airflow Smart Kasa Fiyatı Corsair iCUE 220T MidTower RGB Tempered Airflow Smart Kasa en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Burada daha ucuz. Önde 3 adet arkada 1 adet RGB fan bulunuyor.
otantikçocuk32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 1.331 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2020 #12 Everest PSU öneririm.
Mike_Wazowski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 3.398 Çözümler 15 Yer Düsseldorf 22 Ağustos 2020 #13 otantikçocuk32 dedi: Everest PSU öneririm. Genişletmek için tıkla... Burayı terk etmeni istiyorum.
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 22 Ağustos 2020 #14 otantikçocuk32 dedi: Everest PSU öneririm. Genişletmek için tıkla... Ben de öneririm. Zamanında babamlar teröristlerin kafasına bomba niyetine atıyorlarmış. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ağustos 2020
otantikçocuk32 dedi: Everest PSU öneririm. Genişletmek için tıkla... Ben de öneririm. Zamanında babamlar teröristlerin kafasına bomba niyetine atıyorlarmış.
otantikçocuk32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 1.331 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2020 #15 Mike_Wazowski dedi: Burayı terk etmeni istiyorum. Genişletmek için tıkla... D dostum şakayd...
Mike_Wazowski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 3.398 Çözümler 15 Yer Düsseldorf 22 Ağustos 2020 #16 Adem Yıldız_ dedi: Corsair iCUE 220T MidTower RGB Tempered Airflow Smart Kasa Fiyatı Corsair iCUE 220T MidTower RGB Tempered Airflow Smart Kasa en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Burada daha ucuz. Önde 3 adet arkada 1 adet RGB fan bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Donanın Arşivinin incelemesini buldum arkada fan yokmuş hocam sadece ön tarafta 3 adet fan bulunuyor.
Adem Yıldız_ dedi: Corsair iCUE 220T MidTower RGB Tempered Airflow Smart Kasa Fiyatı Corsair iCUE 220T MidTower RGB Tempered Airflow Smart Kasa en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Burada daha ucuz. Önde 3 adet arkada 1 adet RGB fan bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Donanın Arşivinin incelemesini buldum arkada fan yokmuş hocam sadece ön tarafta 3 adet fan bulunuyor.
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 22 Ağustos 2020 #17 Mike_Wazowski dedi: Donanın arşivinin incelemesini buldum arkada fan yokmuş hocam sadece ön tarafta 3 adet fan bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Ürünün yorumlarındaki resimde öyle gördüm. İçerisindeki fanlardan 1 adet daha alıp takabilirsiniz.
Mike_Wazowski dedi: Donanın arşivinin incelemesini buldum arkada fan yokmuş hocam sadece ön tarafta 3 adet fan bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Ürünün yorumlarındaki resimde öyle gördüm. İçerisindeki fanlardan 1 adet daha alıp takabilirsiniz.
Mike_Wazowski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 3.398 Çözümler 15 Yer Düsseldorf 22 Ağustos 2020 #18 Adem Yıldız_ dedi: Ürünün yorumlarındaki resimde öyle gördüm. İçerisindeki fanlardan 1 adet daha alıp takabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Öyle yapacağım zaten hocam teşekkürler.
Adem Yıldız_ dedi: Ürünün yorumlarındaki resimde öyle gördüm. İçerisindeki fanlardan 1 adet daha alıp takabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Öyle yapacağım zaten hocam teşekkürler.