Kasa ve PSU önerisi

QuaJiHuan

Hectopat
Katılım
16 Eylül 2020
Mesajlar
724
Çözümler
4
Ben sistemi parça parça toplamak istiyorum. Şimdiye kadar aldığım ve elimde bulundurduğum parçaları alta yazıp hangi parçaları almak istediğimi marka ve modellerini ekleyeceğim. Sizlerden ricam kasa ve güç kaynağı montaj sırasında oturmaması veya anakart için sorun olur mu aldığım kasa ve güç kaynağı ideal ürün olmuş mu şimdiden teşekkürler.

Bütçem 7000 TL.

Elimdeki parçalar ve kullanmayı düşündüğüm parçalardır.

Kingston DDR4 2400 2x8 16 GB RAM.
Adata SU630 1TB SSD oyunları kurduğum yerdir.
Corsair LE200 120 GB SSD sistemi kurduğım yerdir.
Acer Nitro XV2 1080P 27 inç 144Hz IPS panel.

Geriye kalan ve kasayla PSU tercihimi yapmak için baz aldığım parça anakart MSI MPG X570 Edge Wi-Fi AM4 DDR4 4400 (OC) 2X M.2 USB 3.2 HDMI RGB ATX.

Almayı düşündüğüm parçalar.

Kasa MSI Mag Forge 100R.
PSU High Power element 750W 80+ Bronze güç kaynağı.

Fırsat bulursam almayı düşündüğüm parçalar işlemci R5 3600 ekran kartı yeni seriler RTX 3070 veya bir tik altı karşılığı AMD ekran kartı olabilir ve SteelSeries stratus Duo Wireless Gamepad.
 
Son düzenleme:
Kasa için biraz daha bütçe arttırılırsa bunları önerebilirim.
 
@fogzilla teşekkürler önerin için kasayı bende beğendim bütçeyi güç kaynağına ayırdım çünkü önemli olduğunu biliyordum eğer ki önerdiğin ürünle arasında çok fark yok ise High Power ile devam yok fark çok dersen yani 2 ile 3 katlar dersen o önerdiğin güç kaynağın Amazon'da satışı var mı uyguna merak ediyorum ilgin için teşekkürler.

@suraNga aldığım kasa çok mu kötü yoksa 3 ile 4 sene beni rahat götürür mü bütçeyi maalesef güç kaynağına ayırdım 1200 TL tutuyor ve aşma gibi sanırım öyle bir durumum yok teşekkürler cevapların için.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı