Herkese merhaba, bugün indirimler doğrultusunda Ryzen5 3500X, Gigabyte B450M S2H ve MSI RX570 8 GB aldım.
Bunlara uygun bir kasa arıyorum RAM daha alamadım, şu an 3440 civarı bir para harcadım toplam limitim 4500, RAM'i 16 almayı düşünüyorum 500TL oradan gidiyor kalan para ile de uygun bir kasa almayı planlıyorum, önerilerinize ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim.
High Power Performance GD 600W 80+ Gold 50A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 600W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 600W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...
Powerboost marka kasalar güzel ben ve 2 arkadaşım daha kullanıyor farklı model olarak hepimiz memnunuz. PSU olarak Corsair veya Thermaltake önerebilirim.
Edit: Yanlış yazmışım Game Booster olacaktı.
Powerboost marka kasalar güzel ben ve 2 arkadaşım daha kullanıyor farklı model olarak hepimiz memnunuz. PSU olarak Corsair veya Thermaltake önerebilirim.
High Power Performance GD 600W 80+ Gold 50A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 600W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 600W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...
Kasa ve PSU güzel fakat benim hem kasa hem de PSU'ya ayırabileceğim toplam miktar 500-550 ya RAM'den kısacağım ya da Kasa ve PSU'dan, 16 yerine 8'de alabilirim RAM'i.
Kasa ve PSU güzel fakat benim hem kasa hem de PSU'ya ayırabileceğim toplam miktar 500-550 ya RAM'den kısacağım ya da Kasa ve PSU'dan, 16 yerine 8'de alabilirim RAM'i.
Kasa ve PSU'dan sakın kısmayın. RAM'i 8 yapıp ilerde 16 yapabilirsiniz. Ama kesinlikle kasa ve PSU'dan kısmayın çünkü öyle gözükmeselerde sistemin sağlığı için en önemli iki parçadır.
Kasa ve PSU'dan sakın kısmayın. RAM'i 8 yapıp ileride 16 yapabilirsiniz. Ama kesinlikle kasa ve PSU'dan kısmayın çünkü öyle gözükmeselerde sistemin sağlığı için en önemli iki parçadır.