Uzay montaj demiş biri katılıyorum. Kasasız kullanmak öldürmez.Olay para biriktirmek değil kasayı bir arkadaşa alacağız ve bundan fazlasını vermem diyor. Ben de en azından kötünün iyisini bulayım diyorum.
Arkadaş gerekirse Platoon 300W PSU alır yine RGB kasadan vazgeçmezUzay montaj yapın bence.
Arkadaşınız RGB uğuruna sistemini tehlikeye atmayı göze alıyorsa Power Boost olan kasayı öneririm.Arkadaş gerekirse Platoon 300W PSU alır yine RGB kasadan vazgeçmez
Zaten eski tip bir kasası var değiştirmek istiyor.
Hocam bu kasalara bir bakabilirsiniz içlerinde idarelik kullanılabilecek VX Plus 500 bulunuyor. DFS Bilgisayar satıcısı hakkında bir bilgim yok hocam güvenilir mi değil mi bilmiyorum. Hava akışları da iyi değil ama bu fiyat içerisinde çok alternatif yok gibi.Arkadaş gerekirse Platoon 300W PSU alır yine RGB kasadan vazgeçmez
Zaten eski tip bir kasası var değiştirmek istiyor.
Zaten öyle yapacağım ama arkadaş da kendime göre haklı. Sistemine zarar gelmesini istemem ki o da istemez. O yüzden F/P olarak en iyisini bulmak istiyorum.@55superx Hocam, bence arkadaşınıza en iyi öneri herhangi birini alıp sonucunu (umarım olmaz demek gelmiyor içimden) kötü veya iyi kendisi görmesi.
Neredeyse 750TL tutuyor. 550TL bile en üst sınır.FSP Hydro K 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 1.194,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Dark X-FORCE DKCHXFORCE RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark X-FORCE DKCHXFORCE RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark X-FORCE DKCHXFORCE RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.098,93 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com DarkFlash Pollux Mesh Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
DarkFlash Pollux Mesh Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bu da aynı şekilde 800TL tutuyor.İlla RGB'li kasa istiyorsan bunu al;
Ranker Virgo RGB Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
Ranker Virgo RGB Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr Yine de tavsiye etmem fakat önü cam olan Power Boost'lardan iyidir.SilverStone Strider Essential 500W 80+ Aktif PFC Sessiz Güç Kaynağı (SST-ST50F-ES230) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
AE-KCAS1000M SilverStone Strider ST50F-ES 230 500W 80 Plus Aktif PFC Güç Kaynağı Sadece Sistemini Değil, Cüzdanını da Düşünenlerin Tercihi! Bileşenleriniz için Ekonomik 80+ ve Aktif PFC Tasarımı SilverStone; en yeni nesil ekran kartlarını ve işlemcileri rahatlıkla kullanabileceğiniz...www.teknobiyotik.com