Centuriof
Megapat
Daha fazla
Micro-ATX anakartım için yeni bir kasa arıyorum. Hazır elim değmişken 5 yıldır kullandığım güç kaynağını da değiştireyim dedim. Kasa konusunda fazla bonkör davranamayacağım maalesef. Aklımda 2 kombinasyon var. Sizce hangisi en doğrusu olur? Aynı fiyat bandında (hatta biraz daha ucuz olabilir) önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
1. Seçenek
www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
2. Seçenek
(Bütçemi aşıyor lakin fiyatına değer, pişman etmez diyorsanız cüzdanı zorlayabilirim sanırım. )
www.vatanbilgisayar.com
1. Seçenek
COOLER MASTER WATT 80PLUS 600W AKTİF PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER WATT 80PLUS 600W AKTİF PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

FRISBY FC-9285G USB 3.0 Midt ATX 3x120mm LED FANLI KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
FRISBY FC-9285G USB 3.0 Midt ATX 3x120mm LED FANLI KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

2. Seçenek
(Bütçemi aşıyor lakin fiyatına değer, pişman etmez diyorsanız cüzdanı zorlayabilirim sanırım. )
COOLER MASTER MASTERBOX LITE 5 600W 80PLUS MidT ATX PENCERELİ KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER MASTERBOX LITE 5 600W 80PLUS MidT ATX PENCERELİ KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Son düzenleyen: Moderatör: