- Makaleler
- 2
Arkadaşlar yakın zamanda 3000 serisi ekran kartları çıktığında ekran kartımı upgrade yapacağım ancak o gün gelene kadar masaüstüm için birkaç yükseltme yapacağım ve sizlerden nasıl bir yönlenme yapmalıyım yardım bekliyorum.
Kasa için şu iki model arasında kaldım;
www.msi.com
Veya.
www.msi.com
Hangisini alsam bilemedim 3000 serisi ekran kartımın ve Corsair H115I RGB plat. Sıvı soğutmamın sığmazı gerekiyor.
RAM olarak ise;
Veya.
www.corsair.com
Bu iki RAM arasında kaldım. Graphic design ve mimarlık üzerine işim. Bu ikisi arasındaki seçimden sonra ise 16 mı yoksa 32 GB'mı almalıyım asıl soru bu.
Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
Kasa için şu iki model arasında kaldım;
MAG FORGE 100R | Gaming Case | The Most Innovative, Sophisticated and Customizable Gaming Chassis
The MAG FORGE 100R is a powerful mid-tower gaming chassis made for a fancy ARGB showcase. Tool-less tempered glasses designed for a very easy upgradability & show your gaming style.
MPG GUNGNIR 110R | Gaming Case | An Eternity of Excellence
Excel with the MPG GUNGNIR 110 Series, the epitome of high standards in a mid-tower chassis. Designed with versatility, constructed from high-quality materials, and born for performance. Choose eminence and embrace excellence.
RAM olarak ise;
VENGEANCE® RGB PRO 16GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3600MHz C18 Memory Kit — Black
CORSAIR VENGEANCE RGB PRO Series DDR4 overclocked memory lights up your PC with mesmerizing dynamic multi-zone RGB lighting, while delivering the best in DDR4 performance.
Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.