Fibonacci Kilopat Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 133 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Aralık 2018 #21 MisafirTerliği34 dedi: İstanbul Çapa'da TR Bilgisayar var. Arkadaşla 140 TL'den R1 ve Z3 PLUS kasalarını almıştık. Satıcı defolu ürünler dedi fakat biz defo bulamadık. 600W PSU'larını 200, 230 TL'den satıyor. İmkanınız varsa gidip uğrayın. Genişletmek için tıkla... Maalesef Ankarada ikamet ediyorum bilgi için teşekkürler. Bazı mağazalarda da outlet ürün olarak satılanlar oluyor.
MisafirTerliği34 dedi: İstanbul Çapa'da TR Bilgisayar var. Arkadaşla 140 TL'den R1 ve Z3 PLUS kasalarını almıştık. Satıcı defolu ürünler dedi fakat biz defo bulamadık. 600W PSU'larını 200, 230 TL'den satıyor. İmkanınız varsa gidip uğrayın. Genişletmek için tıkla... Maalesef Ankarada ikamet ediyorum bilgi için teşekkürler. Bazı mağazalarda da outlet ürün olarak satılanlar oluyor.
MisafirTerliği34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 3.752 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2018 #22 Fibonacci dedi: Media Markta Zalman R1 600 W PSU indirimli olarak 500 TL den satılıyor. Tavsiye eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben memnunum fakat daha iyi bir hava akışı için ön ve üst tarafları açmak gerekiyor. Yerinizde olsam Zalman N3 modeli ile ilgilenirdim.
Fibonacci dedi: Media Markta Zalman R1 600 W PSU indirimli olarak 500 TL den satılıyor. Tavsiye eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben memnunum fakat daha iyi bir hava akışı için ön ve üst tarafları açmak gerekiyor. Yerinizde olsam Zalman N3 modeli ile ilgilenirdim.