Zamanında bilgisayarın yan camını yanlış yöntemlerle silmemden dolayı camda bir sürü küçük küçük çizik ve lekeler oluştu. Bir sürü bezle sirke ile denedim ancak hiçbiriyle gitmedi. Bunları nasıl yok edebilirim?
Zamanında bilgisayarın yan camını yanlış yöntemlerle silmemden dolayı camda bir sürü küçük küçük çizik ve lekeler oluştu. Bir sürü bezle sirke ile denedim ancak hiçbiriyle gitmedi. Bunları nasıl yok edebilirim?
Seryum oksit ile keçeleyerek giderebilirsin. Sirke, diş macunu, salça vb. garipliklerle kendini yorma işe yaramazlar İhtiyacın kadar seryum oksit ucuzdur ve internetten sipariş edebilirsin ancak uygulamak için matkap vb. bir alete ihtiyacın olacak. Oto far parlatma işlemi yapan yerlere götürerek te yaptırabilirsin.
Bu tarz bir oto cam çiziği giderici satın alarak çizikleri giderebilirsiniz. Daha uyguna emsal ürünler var mutlaka araştırın derim. Fiyat yüksek biliyorum sadece fikir vermesi amacı ile söylüyorum. Arabaya almıştık arkadaşın bilgisayar camına da uyguladık işer yaradı.