totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.309 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2024 #11 Emrepkr dedi: Görselde de belirttiğim üzere işaretlediğim fanlar havayı dışarı mı atmalı, içeri mi çekmeli? Facebook grubunda da sordum kimisi dışarı, kimisi içeri diyor. Alttaki 3'lü fan içeri temiz hava vermekte. Genişletmek için tıkla... İşaretlediğin fanlar şuan kasadaki soğuk havayı dışarı atıyor. içeri hava çekmeleri lazım. Emrepkr dedi: kimisi dışarı Genişletmek için tıkla... Dışarı diyenlerin konuyla alakası olduğunu düşünmüyorum.
Emrepkr dedi: Görselde de belirttiğim üzere işaretlediğim fanlar havayı dışarı mı atmalı, içeri mi çekmeli? Facebook grubunda da sordum kimisi dışarı, kimisi içeri diyor. Alttaki 3'lü fan içeri temiz hava vermekte. Genişletmek için tıkla... İşaretlediğin fanlar şuan kasadaki soğuk havayı dışarı atıyor. içeri hava çekmeleri lazım. Emrepkr dedi: kimisi dışarı Genişletmek için tıkla... Dışarı diyenlerin konuyla alakası olduğunu düşünmüyorum.