Kasada anakart için uygun delik yok

333542

Kilopat
Anakartın RAM'lerin sagındaki delik için kasada yer yok. Delik görünmüyor ve RAM'i takarken bastırınca çok az bükülüyor. Ben bu durumda ne yapacagım? Anakartı çıkartamam çünkü pinleri baglamayı hiç bilmiyorum. Anakart takılıyken orada delik mi açmalıyım yoksa problem olur mu?

Bilgisayarcılarda olur yükseltme eğer İstanbul civarında oturuyorsanız cüzzi bir miktara anakartı söküp yükseltmeleri takıp hazır halde geri teslim ederim cihazı.

Ben zaten istanbuldayım gelirim ama üşeniyorum yoksa gelirim neresindesiniz hızlı olacaksa gelirim yakınsanız.

hocam yükseltici olmadı normal vida koydum birşey olur mu

Son düzenleme:
Ben zaten istanbuldayım gelirim ama üşeniyorum yoksa gelirim neresindesiniz hızlı olacaksa gelirim yakınsanız.

Hocam yükseltici olmadı normal vida koydum bir şey olur mu?

Aşağı doğru gerilim yapmadıysa problem olmaz fotoğraf atar mısın?

Hoppalaa, naylon parçası sıkıştır bakalım belki tutar. Ya da bas silikonu bas bas.

Vida attım normal anakart vidasının 2 santim falan daha uzun çok sıkmadan gene yükseltici gibi oturdu sivri degil düz vida sıkıntı olmaz diye düşünüyorum vida farkı olacagını sanmam.

Vida attım normal anakart vidasının 2 santim falan daha uzun çok sıkmadan gene yükseltici gibi oturdu sivri degil düz vida sıkıntı olmaz diye düşünüyorum vida farkı olacagını sanmam.

Muhtemelen bir şey olmaz gene kart üzerinde işlem yaparken dikkatli ol aşkım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…