Projunior Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 218 15 Kasım 2021 #1 Arkadaşlar merhaba benim bir projem vardı CD'de ama bilgisayarımda CD takma yeri yok. Ne yapmam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2021
Arkadaşlar merhaba benim bir projem vardı CD'de ama bilgisayarımda CD takma yeri yok. Ne yapmam gerek?
PROTECTQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 3.497 Çözümler 8 Yer Silicon Valley 15 Kasım 2021 #2 İşin olduğu zaman SATA kablosuna bağla işin bittiği zaman çıkar.
Addvar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 1.266 Makaleler 4 Çözümler 9 15 Kasım 2021 #3 CD okuyucu olan bir bilgiyara takıp sonra içindekileri flasha atabilirsin. En muhtemel çözüm.
Görkem Arayışı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 2.075 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #4 https://www.itopya.com/asus-sdrw-08d2s-u-lite-8x-harici-slim-beyaz-dvd-yazici/ harici okuyucu alınabilir bence. Bu biraz pahalı ama LG modelleri daha ucuzdu. Bu Asus modeli de indirime girse ben de alacağım. Ama projem var demişsin. Tek kullanımlık bir şey ise kırtasiyelerden de yapılabilir sanki. CD'ye yazdırmıştım ben ödevimi 5 tl'ye.
https://www.itopya.com/asus-sdrw-08d2s-u-lite-8x-harici-slim-beyaz-dvd-yazici/ harici okuyucu alınabilir bence. Bu biraz pahalı ama LG modelleri daha ucuzdu. Bu Asus modeli de indirime girse ben de alacağım. Ama projem var demişsin. Tek kullanımlık bir şey ise kırtasiyelerden de yapılabilir sanki. CD'ye yazdırmıştım ben ödevimi 5 tl'ye.
ElmalıGofret Hectopat Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 667 Çözümler 6 Yer Kocaeli/İstanbul 15 Kasım 2021 #5 LG 24X USB2.0 Harici Slim Siyah DVD-RW (GP57EB40) Fiyatı LG 24X USB2.0 Harici Slim Siyah DVD-RW (GP57EB40) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Bunun gibi harici CD okuyucu alıp USB ile bağlıyabilirsin ya da arkadaşın dediği gibi CDli bir PC'den USB'ye aktarmak.
LG 24X USB2.0 Harici Slim Siyah DVD-RW (GP57EB40) Fiyatı LG 24X USB2.0 Harici Slim Siyah DVD-RW (GP57EB40) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Bunun gibi harici CD okuyucu alıp USB ile bağlıyabilirsin ya da arkadaşın dediği gibi CDli bir PC'den USB'ye aktarmak.